Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Co powinien zrobić Putin?
P................u • 2014-03-18, 21:51
Co powinien zrobić Putin?
-
-
-
-
-
-
Zjeść Snickresa, bo za dużo gwiazdorzy.

Bezczelnie zaj🤬y pomysł z komentarza z wp.pl, a zmieniony na potrzeby Sadistic.pl

Zgłoś
Pfciuki 2014-03-19, 10:09 2
Cytat:

4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.

Putin i jego gaz to gówno przy naszym regulaminie i sprawnych modach.
+ jak już wyżej kilka osób napisało, c🤬jnia.
Zgłoś
P................r 2014-03-19, 10:10
Daje piwo bo putin
Zgłoś
aKiwiKiwiKiwi 2014-03-19, 10:18
Ja się pytam co to robi na głównej?!

To jest sadol, a nie jakieś kwejki srejki!

Trzeb acś z tym zrobić bo powolutku naszego sadola zalewa różowe gówno na wzór tego z kwejka i innych gówien!
Zgłoś
k................n 2014-03-19, 10:36
Czytasz komentarze na wp ? Stary musisz miec naprawde smutne zycie.
Zgłoś
Ruli 2014-03-19, 11:14 4
Nie wiem co takiego te tematy robią na głównej, moje tematy zostały parę razy skasowane bez wytłumaczenia a tu takie c🤬jostwo wychodzi, oczywiście potem się powie, że uzyskało odpowiednia liczbę piw szkoda, że u mnie niektóre tematy zostały skasowane albo poszły do sucharów w zaledwie godzinę od wrzuty c🤬jnia i tyle
Zgłoś
P................u 2014-03-19, 13:05
kokosh11n,
a żebyś k🤬a wiedział, że mam smutne życie, na tyle smutne, że i Tobie odpisuje.
Owszem wp.pl to mój ulubiony portal informacyjny, zawsze wchodzę też na niewiarygodne.pl na tematy o płaczącej kwistymi łzami Matce niejakiego Boska...

Nie ode mnie zależy gust, niektórych Sadoli.
Nie wojuję też z przekutymi, pociętymi c🤬jami na hardzie, ale widać piwka dostają...

Wiem , że nie każdemu można dogodzić, ale żeby aż tak nie zrozumieć aluzji... sorry chyba pomyliłem adres.
Zgłoś
Edek88ful 2014-03-19, 13:58
I po jakiego h🤬ja wstawiasz w komentarzu tego śmierdzacego zula twojego starego? Wk🤬ia wszystkich ten wieśniak a ten go tu jeszcze wp🤬la
Zgłoś
teken 2014-03-19, 15:57
Gwiazdorzy ? To chyba jedyny przywódca, który ma jaja. Pokazał, że chce krym i cały świat sra w gacie.

podpis użytkownika

Zgłoś
P................u 2014-03-19, 19:11
Up ty sowiecka wszo wyjdź stąd!

Placzecie że c🤬jowe, że z kwejka. Mam wyj🤬e, bo większe gowno tu widziałem, każdy daje piwo bo chce a obrazek jest po to żeby si uśmiechać w tym c🤬jowym czasie! Nie podoba się to scroll i wypier...
Zgłoś
Meril 2014-03-19, 23:44
Ten kawał mnie tak irytuje...
Po a) Gdzie on niby k🤬a gwiazdorzy? On jest przywódcą, to dba o interesy własnego narodu. W przeciwieństwie do Tuska...
Po b) To jest K🤬A WSZĘDZIE!
Po c) W całych internetach...
Po d) Denny tekst z dennej reklamy. Noż k🤬a ja p🤬le DAJCIE JUŻ Z TYM SPOKÓJ!
Zgłoś
P................u 2014-03-20, 12:29
up, żebym Cię nigdy nie spotkał. Wyjedź najlepiej z Polski.
Zgłoś