Co powinien zrobić Putin?
-
-
-
-
-
-
Zjeść Snickresa, bo za dużo gwiazdorzy.
Bezczelnie zaj🤬y pomysł z komentarza z wp.pl, a zmieniony na potrzeby Sadistic.pl
Cytat:
4.10. Użytkownicy mogą nagradzać ciekawe wątki oraz komentarze stawiając ich autorom wirtualne piwa. Wymuszanie wirtualnych 'piw' jest zakazane.
Putin i jego gaz to gówno przy naszym regulaminie i sprawnych modach.
+ jak już wyżej kilka osób napisało, c🤬jnia.
P................r
2014-03-19, 10:10
Daje piwo bo putin
Ja się pytam co to robi na głównej?!
To jest sadol, a nie jakieś kwejki srejki!
Trzeb acś z tym zrobić bo powolutku naszego sadola zalewa różowe gówno na wzór tego z kwejka i innych gówien!
k................n
2014-03-19, 10:36
Czytasz komentarze na wp

? Stary musisz miec naprawde smutne zycie.
Ruli
2014-03-19, 11:14
Nie wiem co takiego te tematy robią na głównej, moje tematy zostały parę razy skasowane bez wytłumaczenia a tu takie c🤬jostwo wychodzi, oczywiście potem się powie, że uzyskało odpowiednia liczbę piw szkoda, że u mnie niektóre tematy zostały skasowane albo poszły do sucharów w zaledwie godzinę od wrzuty c🤬jnia i tyle
P................u
2014-03-19, 13:05
kokosh11n,
a żebyś k🤬a wiedział, że mam smutne życie, na tyle smutne, że i Tobie odpisuje.
Owszem wp.pl to mój ulubiony portal informacyjny, zawsze wchodzę też na niewiarygodne.pl na tematy o płaczącej kwistymi łzami Matce niejakiego Boska...
Nie ode mnie zależy gust, niektórych Sadoli.
Nie wojuję też z przekutymi, pociętymi c🤬jami na hardzie, ale widać piwka dostają...
Wiem , że nie każdemu można dogodzić, ale żeby aż tak nie zrozumieć aluzji... sorry chyba pomyliłem adres.
I po jakiego h🤬ja wstawiasz w komentarzu tego śmierdzacego zula twojego starego? Wk🤬ia wszystkich ten wieśniak a ten go tu jeszcze wp🤬la
Gwiazdorzy ? To chyba jedyny przywódca, który ma jaja. Pokazał, że chce krym i cały świat sra w gacie.
P................u
2014-03-19, 19:11
Up ty sowiecka wszo wyjdź stąd!
Placzecie że c🤬jowe, że z kwejka. Mam wyj🤬e, bo większe gowno tu widziałem, każdy daje piwo bo chce a obrazek jest po to żeby si uśmiechać w tym c🤬jowym czasie! Nie podoba się to scroll i wypier...
Ten kawał mnie tak irytuje...
Po a) Gdzie on niby k🤬a gwiazdorzy? On jest przywódcą, to dba o interesy własnego narodu. W przeciwieństwie do Tuska...
Po b) To jest K🤬A WSZĘDZIE!
Po c) W całych internetach...
Po d) Denny tekst z dennej reklamy. Noż k🤬a ja p🤬le DAJCIE JUŻ Z TYM SPOKÓJ!
P................u
2014-03-20, 12:29
up, żebym Cię nigdy nie spotkał. Wyjedź najlepiej z Polski.