👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja tam nie wiem. Dla mnie zarówno te różowe jak i czarne są obleśne.

xts napisał/a:
ale pył z opon i spaliny wdychasz pełnym ryjem?
Ależ skąd.
Na szczęście nie jestem już konsumentem wyrobów tytoniowych....wolę sobie raz na jakiś czas strzelić lufkę czyściochy.

@allup jak tak czytam komentarze domorosłych palaczy... pytam:
Mama wie, że palicie w szkole?
Mama wie, że palicie w szkole?

Cytat:
[zwłaszcza idąc chodnikiem, mniej lub bardziej, zatłoczonym,
mając pecha tak wielkiego, że znajdę się w pobliżu - naprawę pożałujecie, że zachciało wam się czynić ze mnie biernego palacza.]
AAAhahahahaha kolejny sadolowy superbohater który to niewiadomo co zrobi" Idziesz ulicą i lejesz dziesiątki osób które palą? Łamiesz im nogi czy od razu kręgosłupy?
Co za z🤬b... Nie pasuje Ci to kogoś wyprzedź a nie odgrażaj sie w internietach...

W sumie zobaczyłbym jak to wygląda w przypadku palenia blunta(czystego)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie