Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uzasadnij swoją wypowiedź. Dlaczego ma być grzywna? Grzywna to kara. Ale czy rodzicom właśnie nie przytrafia się tragedia, gdy ich dziecko umiera przez ich własną błędną decyzję? Koszty pogrzebu również sami pokryją. Więc ponawiam pytanie. Po jaką cholerę ma być grzywna? I komu płacona?
edit
Kolejny mądry... Uzasadnij.
Czyli według Ciebie rodzic może bezkarnie zabić swoje dziecko, bo po co go za to karać skoro śmierć dziecka jest wystarczającą karą ;d geniusz

Czyli według Ciebie rodzic może bezkarnie zabić swoje dziecko, bo po co go za to karać skoro śmierć dziecka jest wystarczającą karą
Nie karać gdy śmierć nie jest spowodowana CELOWO. Morderców należy karać ale tyko jeśli zabili celowo. A rodzica, który podjął błędną decyzję ale nie mającą na celu śmierci dziecka, karać NIE należy bo oni mają już nauczkę dostatecznie dobrą.
Uzasadnij swoją wypowiedź. Dlaczego ma być grzywna? Grzywna to kara. Ale czy rodzicom właśnie nie przytrafia się tragedia, gdy ich dziecko umiera przez ich własną błędną decyzję? Koszty pogrzebu również sami pokryją. Więc ponawiam pytanie. Po jaką cholerę ma być grzywna? I komu płacona?
edit
Kolejny mądry... Uzasadnij.

Nie sądziłem że to aż taki poważny problem, że ludzie są aż tacy upośledzeni. Ja jak zostawię auto z otwartymi oknami na słońcu na 5min to później nie mogę do niego wsiąść bo mnie skręca a co dopiero uwiązanego małego dzieciaka tak zostawić.

Uzasadnię to tym, że po odebraniu praw rodzicielskich dziecko na następny raz nie będzie narażone na tak bezmyślną matkę / ojca. Tak trudno się domyślić? Rozumiem, że bez tego odebrania praw rodzicielskich rodzic miałby wystarczającą nauczkę, ale czasem trzeba być konsekwentnym. Ok, inaczej. Gdyby rodzicowi zdarzyło się drugi raz dziecko zostawić w "piekarniku", to wtedy dla mnie odebranie praw rodzicielskich byłoby najlepszym rozwiązaniem.Kolejny mądry... Uzasadnij.
Twoja mama.Pytam jeszcze raz: Kto kórwa kierowcą był???
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie