Andre87 napisał/a:
co to za gra?
Tibia 3D, zamiast kwadratów masz sześciany.

Użyj bystrego oka i popatrz w tagi do k🤬y nędzy.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
o kuurwa dzieci neo maja nowa gre Tibia 3d xD ja p🤬le tylko tego brakowało
podpis użytkownika
Nie jestem Faszystą ani p🤬lonym Rasistą "NAS"

P🤬le... ja to mam zj🤬y humor, Lałem z tego dobre 5 min !!!!
czaki126pl, pewnie, nawet Peter Molyneux - współtwórca Fable, Black & White, uznał tę grę za Grę dekady. Zresztą gra zdobyła 5 nagród. To na pewno o niej świadczy jako gównianym klonie Tibii dla jakichś sp🤬olonych dzieci neo.

edge napisał/a:
Tibia 3D, zamiast kwadratów masz sześciany.![]()
tibia była MMO a to jest bardziej dedykowane na SP
i to raczej nie jest rpg tylko world creator. czyli bardziej takie sims city w javie robione

fenomenem tej gry jest to że kosztuje cały c🤬j bo 15 €
a zarobiła juz ponad 30 mln

Najwiekszy fake jaki pojawil sie kiedykolwiek na glownej sadole -.- kto to tu wpuscil L0L
Masakra... nie wiedziałem jeszcze Herobrine muszę go spróbować stworzyć ;D
Gierka śmieszne wygląda wiem... ale bardzo wciąga i jest w miarę znośna.
Irytujące jest na początku oglądać kwadratowe krowy czy też owce czy świnie... lecz po poznaniu tej gry naprawdę zaczynamy to lubić gdyż tak naprawdę gra się rozwija i ciągle zaskakuje nowymi bajerami... świat jest wspaniały gdyż tworzymy go sami to od nas zależy jaki dom zbudujemy czy też inne konstrukcje polecam oglądnięcie jakiś ciekawych filmików a szczeki wam opadną "jak to możliwe?? !!"... wszystko tworzymy sami od podstaw. Gra jest HITem a gdy wejdzie już pełne wydanie gra zostanie hitem...
To ja naprawdę lubię gdy grafika niema szczególnego znaczenia a tak naprawdę świat, grywalność i klimat.
Gierka śmieszne wygląda wiem... ale bardzo wciąga i jest w miarę znośna.
Irytujące jest na początku oglądać kwadratowe krowy czy też owce czy świnie... lecz po poznaniu tej gry naprawdę zaczynamy to lubić gdyż tak naprawdę gra się rozwija i ciągle zaskakuje nowymi bajerami... świat jest wspaniały gdyż tworzymy go sami to od nas zależy jaki dom zbudujemy czy też inne konstrukcje polecam oglądnięcie jakiś ciekawych filmików a szczeki wam opadną "jak to możliwe?? !!"... wszystko tworzymy sami od podstaw. Gra jest HITem a gdy wejdzie już pełne wydanie gra zostanie hitem...
To ja naprawdę lubię gdy grafika niema szczególnego znaczenia a tak naprawdę świat, grywalność i klimat.

Zalosna proba.... Widac c🤬ka nie widziala jeszcze creepera na zywe oczy.
Dla tych co znaja gre to fake, dla tych co nieznaja to j🤬e piksele i krzyk.
Dla tych co znaja gre to fake, dla tych co nieznaja to j🤬e piksele i krzyk.
plminecraft.pun.pl/viewtopic.php?id=244
Macie i poczytajcie sobie, ti dowiecie się, czemu się przeraziła.
Macie i poczytajcie sobie, ti dowiecie się, czemu się przeraziła.