Rozumiem, ze dopiero dorastasz i pojawiają się pierwsze włosy wokół penisa..
Dvpper22 napisał/a:
wyrywasz sobie włosy znad c🤬ja? a maszynce do golenia słyszałeś?
Halman napisał/a:
Co to hurwa jest do c🤬ja pana..?
Wrastający włos, sebum, obumarły naskórek.
Mam nadzieję, że pomogłam.
Beny napisał/a:
Wrastający włos, sebum, obumarły naskórek.
Mam nadzieję, że pomogłam.
dopytam się bo widać ze coś wiesz tym temacie; kiedy coś takiego się zdarza? jak włos nie znajdzie sobie "ujścia" i rośnie pod naskórkiem?
Dla tych co umieją tylko ćpać, chlać i walić konia.... To Jest Ciołki "torbiel włosowata"
Halman napisał/a:
Co to hurwa jest do c🤬ja wafla..?
Niektóre włosy obcięte, wygolone, bądź wydepilowane do samej skóry, tak że pozostaje sama cebulka, odrastając mogą być na tyle słabe, iż nie mogą przebić się prawidłowo przez skórę i wrastają pod nią. To z kolei często skutkuje stanami zapalnymi i powstaniem zmian ropnych.
Halman napisał/a:
dopytam się bo widać ze coś wiesz w coś tym temacie; kiedy coś takiego się zdarza? jak włos nie znajdzie sobie "ujścia" i rośnie pod naskórkiem?
Dokładnie tak. Zgolony włos nie może się przebić i rośnie pod skórą. Zazwyczaj jest tak, że włos w procesie wzrostu w końcu się przebija, ale czasem nie daje rady i dzieje się tak jak na filmie.
Dlatego nie gole się na "zero". Szczegolnie jak robisz to " pod włos" jest szansa na taki wrastajacy włos. Najgorszy przypadek jaki widzialem na yt wyglądał jak koci kłak a włos z tego miał grubo ponad 20 cm długości.
Dvpper22 napisał/a:
Zawiesiłeś się...