Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Co to jest?
BongMan • 2013-02-27, 16:37
- Co to jest: Brązowo-granatowe i leży na trawie?
- Piłkarz FC Barcelony.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
AnimowanyAlkoholik 2013-02-27, 22:38 3
D.Hume, zamiast się tu udzielać, wypad do książek i naucz się doceniać lepszych
Zgłoś
a................s 2013-02-27, 23:13 5
Pieprzyć napinaczy piłkarskich, i tych z Realu i tych z Barcelony. Wyp🤬lać na wasze fora i tam się posuwajcie czy co wy tam robicie.
Zgłoś
sh_akal 2013-02-27, 23:14 1
Na trawie to się zarabia. Mówi się na murawie.
Zgłoś
MatMn 2013-02-27, 23:14 2
Po przeczytaniu od razu spojrzałem na nick dodającego. Nie myliłem się
Zgłoś
abx23 2013-02-27, 23:29
macie wszyscy racje tylko Manchester United !!!!!!!

podpis użytkownika

Manchester United fan & Call of Duty on PS3 player
Zgłoś
k................0 2013-02-28, 0:12
AnimowanyAlkoholik
a może by tak najpierw w drugą stronę, kiedy Was ru***liśmy mecz po meczu, a każdy powód był dobry, żeby tylko nie uznać Katalonii za lepszą?
Zgłoś
AnimowanyAlkoholik 2013-02-28, 1:53 1
kati0, przede wszystkim, nie mieszaj mnie w tym samym kotle z sezonowcami, hejterami i innymi chorągiewami Nie grałem w tych meczach, nie utożsamiam się jako jeden z jedenastu piłkarzy w jednej drużynie, lecz ogółem z drużyną i klubem. I nie możesz wiedzieć tego, jak przyjmowałem porażki Realu

I takie pytanie, z ciekawości: Czym chciałaś mnie ru**ać? Czyżbym właśnie pisał do tworu podobnego do pewnej posłanki(?).
Zgłoś
t................3 2013-02-28, 7:22
BongMan napisał/a:

K🤬a, myślałem "bordowy" a napisałem "brązowy" Nie mam już jak poprawić.

Może brązowy dlatego, że symulanci zawsze mi się kojarzyli z gównem...

ku*wa ty myslales?!?! wez bo zaraz jeb*e...
Zgłoś
swietlik 2013-02-28, 8:13 1
Rzeczywiście wielką sztuką jest ogranie drużyny bez trenera, bez odpowiedniego przygotowania taktycznego do meczu, która na murawę wyszła z założeniem "wyjdziemy, poklepiemy jak zawsze - a nóż coś wpadnie".

Co do wywalania się o trawę, to pozdrawiam Pepe, który najpierw skopał Busquetsa, potem się wyj🤬 przez podmuch wiatru. /watch?v=SM_-cYSsPPI

Przypomnę jeszcze, że w Madrycie nadal mroźno, -16
Zgłoś
Hassos 2013-02-28, 12:42 3
@up And the Oscar goes to Jordi Alba

Jeśli uważasz, że Barcelona wychodzi na Real z olewającym nastawieniem 'wyjdziemy, poklepiemy' to zastanów się jakiej ty drużynie kibicujesz. Pół-amatorskiej? Podając argumenty, przez które Barca przegrała, tylko się chłopie ośmieszasz

A ja ci przypomnę 0:2 na San Siro i zadam zagadkę. Ile Gran Derbi temu Farsa pokonała Real?
Ajj zaraz zaraz, ty pewnie od trzech meczy kibicujesz
Zgłoś
swietlik 2013-02-28, 15:40
Nie powiedziałem, że piłkarze lekceważą kogokolwiek. Barca nie ma teraz trenera, co za tym idzie - nie ma kto podpowiedzieć z ławki w trakcie meczu, Roura nie zmieni taktyki "na bieżąco", bo po prostu tego nie potrafi. Jedynym problemem jest brak trenera. Nie pisałem tego po to, żeby usprawiedliwiać tę przegraną, bo najzwyczajniej w świecie Real był lepiej przygotowany taktycznie do tego meczu, wygrał lepszy

Ośmieszasz się Ty używając zwrotów typu "farsa"... Barcy kibicuję od 2003 roku, bo wtedy zacząłem się interesować piłką, 3 mecze to to chyba nie są

Co do filmiku, to zauważ, że Alba po zderzeniu Arbeloą upadł z impetem na twarz... Miał chyba prawo coś poczuć, czy nie?

Wk🤬ia mnie strasznie ta nagonka na Barcelonę, ale gdy Barca równo jechała całą Europę jak chciała, to Wy - kibice Realu siedzieliście cicho i tylko przypominaliście wszystkie puchary sprzed dekady.

Real wygrał, zagrał lepiej, Barca ma kryzys, 2 ważne mecze w ciągu tygodnia przegrała ok, ale na c🤬j drążyć temat?
Zgłoś
Duszek Okruszek 2013-02-28, 15:50 1
Od początku było wiadomo że zacznie się spinanie dup o tak naprawdę nic ciekawego. Od dawna jest tak że i real i barca mają swoich "fanów" i "fanatyczków" którzy będą się hejtować w internecie do ostatniej kropli krwi dla swojej "ukochanej drużyny" a tak naprawdę rzadko znają nawet skład drużyny. Więc jest to kibicowanie dla zwykłego spinania dupy z innymi równie "inteligentnymi". Prawdziwi kibice zawsze są wierni klubowi i nie muszą każdemu naokoło udowadniać jaki to ich klub jest wspaniały i najlepszy i wylewać hejty gdy ktoś uważa tylko inaczej jak oni. Więc pozdrawiam internetowych "prawdziwych kibiców" .
Zgłoś
misiuu534 2013-02-28, 18:21
Czy jestem jednym z nie licznych kibiców Barcelony,który hejty ma w dupie,i szanuje Real ?
Zgłoś
D.Hume 2013-03-01, 12:54
Hassos napisał/a:

@up And the Oscar goes to Jordi Alba

Jeśli uważasz, że Barcelona wychodzi na Real z olewającym nastawieniem 'wyjdziemy, poklepiemy' to zastanów się jakiej ty drużynie kibicujesz. Pół-amatorskiej? Podając argumenty, przez które Barca przegrała, tylko się chłopie ośmieszasz

A ja ci przypomnę 0:2 na San Siro i zadam zagadkę. Ile Gran Derbi temu Farsa pokonała Real?
Ajj zaraz zaraz, ty pewnie od trzech meczy kibicujesz

skończ p🤬lić bo aż oczy puchną od twoich farmazonów.

Jestem homofobem, nie kibicuję realowi.

podpis użytkownika

Roll that shit, like that shit, smoke it
Zgłoś
Hassos 2013-03-04, 11:31
D.Hume napisał/a:

skończ p🤬lić bo aż oczy puchną od twoich farmazonów.

Jestem homofobem, nie kibicuję realowi.

Masz za mało lat synku żeby kibicować Realowi. Chłopcy w twoim wieku kibicują Barcelonie. Więc
Zgłoś