Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
X................3 2019-11-02, 14:33
mesjans napisał/a:

Patrze na ludzi na pierwszym planie potem na tę dmuchaną wydrę, nic nie widzę więc szukam czegoś na murawie i też nic, więc oblukuje trybuny, zaczynam czytać napisy na reklamach w tle i nadal nic. Wchodzę w komentarze a wydra komuś przypomina dupę, zmarnowałem ze 3 minuty życia.

To chyba jesteś ślepy, ja zauważyłem wydrę i dupę w tym samym momencie i jeszcze szukałem innych szczegółów, np cz🤬ch pod dupą jako gówno wydry czy coś ale dupa nic innego nie było :/
Zgłoś
mienki 2019-11-02, 15:36
Xson33333 napisał/a:

To chyba jesteś ślepy, ja zauważyłem wydrę i dupę w tym samym momencie i jeszcze szukałem innych szczegółów, np murzyn pod dupą jako gówno wydry czy coś ale dupa nic innego nie było :/

myśle że zmniejszenie dawki codziennego koniobicia o połowę dobrze by wam zrobiła.
Zgłoś
T................3 2019-11-02, 15:53
Jak to dobrze, że moderacja dba o fakt, żeby nie pojawiało się na głównej nieśmieszne, kwejkowe ścierwo... A nie, czekaj... Moderator dał nieśmieszne kwejkowe ścierwo.
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-11-02, 22:28
Ale nawet jak ten balon przypomina dupe czy Batmana to co k🤬a z tego,to c🤬jowina jest
Zgłoś