Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
LubięFacetów 2021-06-14, 12:46 3
Kto jest za petycja o blokadę Halmana, by w końcu przestał nas raczyć tymi dennymi filmikami?
Zgłoś
Halman 2021-06-14, 12:54 3
dEstabil_ napisał/a:

Kto jest za petycja o blokadę Halmana, by w końcu przestał nas raczyć tymi dennymi filmikami?

ja się mogę podpisać, gdzie lista?
Zgłoś
Marcin360360 2021-06-14, 13:39 1
svenio napisał/a:

Wspaniała restauracja,miejsce pełne wyszukanego smaku, gdzie każdy kęs ,pieści podniebienie, delikatnie muskaj kubki smakowe, obrusy, szampan, porcelana Rosenthala ,przepiękne uśmiechnięte kelnerki i Ty król życia w złotych arkadach, a co kto Ci zabroni masz 500 plus stać Cię żeby z rodziną w niedzielę zaszaleć

Ale ty jestes debil przeciez wedlug was elektorat 500 plus mieszka na wsi i pije wódkę! A kiedy druga Wenezuela i chleb po 14zl ja to piszecie od 6 lat?

Głosujesz na PO(holownie) to wiadomo ze jesz tylko wspaniałe jedzenie z Mc. Tylko plebs elektorat pis je bios bo wiadomo są zacofani.
Zgłoś
RAZAK 2021-06-14, 14:39 2
brać dragi po których nie czujesz sie fajnie to jak iść do burdelu i wybrać najbrzydszą k🤬e. Zdarzy mi sie czasem polecieć na czymś przyjemnym ale k🤬a jak można sie doprowadzać do takiego stanu żrąc ten syf. Nawet mi ich k🤬ów nie szkoda

podpis użytkownika

poker better than life
Zgłoś
luxpiotr 2021-06-14, 16:27 1
Surówka z grzybkami....
Zgłoś
plastic 2021-06-14, 17:35 1
typowy efekt przyjecia substancji poszerzającej swiadomosc. chlop w jednej chwili zdal sobie sprawe ze wszystkich swoich błędów. zaden drag nie zrobi z ciebie supermana zdolnego do przyjecia takiej dawki rozczarowania.

razak napisał/a:

brać dragi po których nie czujesz sie fajnie to jak iść do burdelu i wybrać najbrzydszą k🤬e. Zdarzy mi sie czasem polecieć na czymś przyjemnym ale k🤬a jak można sie doprowadzać do takiego stanu żrąc ten syf. Nawet mi ich k🤬ów nie szkoda

wszystko co wartosciowe wiaze sie z wysilkiem i nieprzyjemnoscia: diety, oszczedzanie hajsu, cwiczenia, dbanie o relacje, trudne wyprawy (rowniez te w glab siebie), nauka, doslownie k🤬a wszystko.
musisz byc slepym konformistą, skoro nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-06-14, 21:24 1
wertuqq napisał/a:

Chłop się dowiedział, że w kotletach są zmielone między innymi krowie odbytnice. Co wykryto znajdując śladowe cząstki kału w mięsie.

c🤬j z tym... w UK zrobili badania i znalezli slady kału na dotykowych ekranach do zamawiania Na KAZDYM ekranie resztki gówna... wiec zanim zaczniecie sie smiac z indii...

metro.co.uk/2018/11/28/poo-found-on-every-mcdonalds-touchscreen-tested-8178486/
Zgłoś
GaryP 2021-06-14, 21:49 1
Przecież to kuchenne rewolucje, geslerowa kazała nazbierać ziół spod krzaka.
Zgłoś
Kolczatka 2021-06-16, 20:05
Crackheads, crackheads everywhere
Zgłoś