👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Pener
"gromkie setki euro" - polecam definicje słowa "gromki, gromie"
"gromkie setki euro" - polecam definicje słowa "gromki, gromie"

stp_001, ktoś kiedyś powiedział "gromkie bańki" w wywiadzie czy coś, spodobało mi się, a definicje znam

Pener666 przez takich jak Ty sadol na psy schodzi. Nie uciekne z portalu bo lubie materiały od innych!
erotyczny, jesli masz problem z czytaniem, że nie potrafisz zobaczyć kto jest autorem tematu, to zapamiętaj na przyszłość obrazki w moim awatarze i omijaj moje tematy szerokim łukiem

O, czyżbym Ci reputacje psuł?

Cytat:
Twój Post napisany przez Ciebie na: "Sadistic.pl", został usunięty przez Administratora lub Moderatora.
Powód: Post sprzeczny z regulaminem
Link do tematu: sadol.pl/viewtopic.php?t=115099Twój post:
Temat: "Co tu się wydarzy?"
Pener666![]()
bulit000 napisał/a:
O, czyżbym Ci reputacje psuł?
![]()
nie, nie czytałeś regulaminu tylko

Kuźwa, kogo to obchodzi, kto coś wrzuca. Ja najpierw oglądam materiał, daję piwo lub też nie i dopiero może zerkam na autora.
Swoją drogą, to zbankrutuję na wystawionych piwach, tylko wystawiam, nie zbieram...
Swoją drogą, to zbankrutuję na wystawionych piwach, tylko wystawiam, nie zbieram...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie