kurczak94 napisał/a:
Dla bezmózgich tłumaczę opis
Kolejny p🤬lony poliglota.
Znasz jakiś jeszcze inny język czy na tym zasranym angielskim kończy się twoja wiedza? Widzisz k🤬a j🤬y bałwanie ja znam rosyjski plus angielski i to Ty jesteś dla mnie bezmózgiem! J🤬e kmioty nauczyły się podstaw angielskiego i k🤬a cwaniakują jacy to inteligenci gdzie tylko można.
Ciulu chcesz zabłysnąć naucz się: niemieckiego, rosyjskiego, francuskiego, niderlandzkiego, hiszpańskiego... wtedy pogadamy.

Cytat:
Widzisz k🤬a j🤬y bałwanie ja znam rosyjski plus angielski i to Ty jesteś dla mnie bezmózgiem
Rosyjski był obowiązkowym językiem więc jakiś specjalny kruwa nie jesteś

@ Vinewood mi w szkołach do głowy niemiecki zamiast rosyjskiego kładli...
bezdomnego można umyć i jako tako doprowadzić do ładu
bezdomnego można umyć i jako tako doprowadzić do ładu
Ja to bym po drugiej stronie położył 10 zeta i pokazał bezdomnemu.
Wybór tragiczny. Szczególnie jak ktoś cierpi na arachnofobię.
Pytanie czy jajca bezdomnego są równie ,,zapajęczone"?
Pytanie czy jajca bezdomnego są równie ,,zapajęczone"?

Bardziej mnie rajcowało czytanie waszych komentów goście niż myślenie nad op🤬laniem bezdomnemu

6Dark6Bartek6 napisał/a:
dezodorant, zapalniczka i wio !!
Myślisz, ze by pomogło z tymi jajami bezdomnego?

Temat ujawnił wielu kryptogejów i ich fantazję. Ja bym po prostu założył kombinezon i śmiało przeszedł.
Prostowoczy napisał/a:
Kolejny p🤬lony poliglota.
Znasz jakiś jeszcze inny język czy na tym zasranym angielskim kończy się twoja wiedza? Widzisz k🤬a j🤬y bałwanie ja znam rosyjski plus angielski i to Ty jesteś dla mnie bezmózgiem! J🤬e kmioty nauczyły się podstaw angielskiego i k🤬a cwaniakują jacy to inteligenci gdzie tylko można.
Ciulu chcesz zabłysnąć naucz się: niemieckiego, rosyjskiego, francuskiego, niderlandzkiego, hiszpańskiego... wtedy pogadamy.
Hehe, wiedziałem że ktoś się zbulwersuje

Chciałem napisać "dla gimbazy", ale stwierdziłem że niektórzy gimnazjaliści przewyższają poziomem inteligencji, wiedzy i kultury osobistej ludzi starszych, a więc teoretycznie mądrzejszych, dlatego użyłem "dla bezmózgich". Tak, uważam że nieumiejętność przetłumaczenia tak prostego tekstu jest oznaką debilizmu, głupoty, bezmózgowia itd. Jeżeli ktoś się poczuł urażony, to niech zap🤬la do książek i się edukuje - proste! Nie możemy pochwalać niewiedzy.