kurczak94 napisał/a:
Dla bezmózgich tłumaczę opis
Kolejny p🤬lony poliglota.
Znasz jakiś jeszcze inny język czy na tym zasranym angielskim kończy się twoja wiedza? Widzisz k🤬a j🤬y bałwanie ja znam rosyjski plus angielski i to Ty jesteś dla mnie bezmózgiem! J🤬e kmioty nauczyły się podstaw angielskiego i k🤬a cwaniakują jacy to inteligenci gdzie tylko można.
Ciulu chcesz zabłysnąć naucz się: niemieckiego, rosyjskiego, francuskiego, niderlandzkiego, hiszpańskiego... wtedy pogadamy.

Cytat:
Widzisz k🤬a j🤬y bałwanie ja znam rosyjski plus angielski i to Ty jesteś dla mnie bezmózgiem
Rosyjski był obowiązkowym językiem więc jakiś specjalny kruwa nie jesteś

@ Vinewood mi w szkołach do głowy niemiecki zamiast rosyjskiego kładli...
bezdomnego można umyć i jako tako doprowadzić do ładu
bezdomnego można umyć i jako tako doprowadzić do ładu
Ja to bym po drugiej stronie położył 10 zeta i pokazał bezdomnemu.
Wybór tragiczny. Szczególnie jak ktoś cierpi na arachnofobię.
Pytanie czy jajca bezdomnego są równie ,,zapajęczone"?
Pytanie czy jajca bezdomnego są równie ,,zapajęczone"?

To już w stanach można wybrać rodzaj kary za jazedę po pijaku ?
Bardziej mnie rajcowało czytanie waszych komentów goście niż myślenie nad op🤬laniem bezdomnemu

6Dark6Bartek6 napisał/a:
dezodorant, zapalniczka i wio !!
Myślisz, ze by pomogło z tymi jajami bezdomnego?

Temat ujawnił wielu kryptogejów i ich fantazję. Ja bym po prostu założył kombinezon i śmiało przeszedł.
Prostowoczy napisał/a:
Kolejny p🤬lony poliglota.
Znasz jakiś jeszcze inny język czy na tym zasranym angielskim kończy się twoja wiedza? Widzisz k🤬a j🤬y bałwanie ja znam rosyjski plus angielski i to Ty jesteś dla mnie bezmózgiem! J🤬e kmioty nauczyły się podstaw angielskiego i k🤬a cwaniakują jacy to inteligenci gdzie tylko można.
Ciulu chcesz zabłysnąć naucz się: niemieckiego, rosyjskiego, francuskiego, niderlandzkiego, hiszpańskiego... wtedy pogadamy.
Hehe, wiedziałem że ktoś się zbulwersuje

Chciałem napisać "dla gimbazy", ale stwierdziłem że niektórzy gimnazjaliści przewyższają poziomem inteligencji, wiedzy i kultury osobistej ludzi starszych, a więc teoretycznie mądrzejszych, dlatego użyłem "dla bezmózgich". Tak, uważam że nieumiejętność przetłumaczenia tak prostego tekstu jest oznaką debilizmu, głupoty, bezmózgowia itd. Jeżeli ktoś się poczuł urażony, to niech zap🤬la do książek i się edukuje - proste! Nie możemy pochwalać niewiedzy.