Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
konto usunięte 2023-03-02, 1:13
Juzwa napisał/a:

U nas widać w tramwajach jak ludzie (nie tylko młodzi) zapatrzeni w srajfony jak sroka w gnat. Jedno maleńkie pstryk i nie będą wiedzieli co ze sobą zrobić.

Wierz mi, że u nas to jeszcze aż tak źle nie jest w porównaniu z np. UK. Tam to już można mówić o biobotach napędzanych tiktokiem i instagramem.
Zgłoś
Ustal 2023-03-02, 1:47
Mam nadzieję że dożyję czasów gdy "youtuberzy" i inni "streamerzy" będę musili pracować, jeśli doczekam to oj będą to piękne czasy.
Zgłoś
35i 2023-03-02, 4:27
Ustal napisał/a:

Mam nadzieję że dożyję czasów gdy "youtuberzy" i inni "streamerzy" będę musili pracować, jeśli doczekam to oj będą to piękne czasy.

Ja bym bardziej obstawiał grupki byłych "youtuberów" pod biedrami lub na sqatach. Jak się za młodu nie nauczysz robić, pożytku później nie będzie.
Zgłoś
PękniętySłoik 2023-03-02, 5:39 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CrystalFairy 2023-03-02, 7:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Antoni79 2023-03-02, 8:40 2
Zgłoś
konto usunięte 2023-03-02, 8:51
wedlug mnie azjatki sa brzydkie
Zgłoś
joti 2023-03-02, 9:14 1
Zgłoś
Janko 2023-03-02, 9:53
Zgłoś
Antoni79 2023-03-02, 9:56 4
Dzisiaj broń atomowa, to broń taktyczna. Przeznaczona do walki, nie unicestwienia. Wybuch wypala wszystko w promieniu kilkuset metrów, a 2 kilometry dalej toczy się normalne życie. Promieniowanie też okazuje się, że nie jest tak zabójcze i ludzie żyją w Hiroszimie, mimo że tamta bomba była dużo bardziej brudna. Rosjanie jeszcze nie odpalili petardy, bo się boją, że Ukraina może też mieć broń, a przecież ma 4 elektrownie, więc surowiec i technologię mają. Powiedzmy drobna potyczka-ruskie bronią atomową odparowują wioskę i 1000 żołnierzy. Za tydzień taki sam ładunek wybucha w centrum Moskwy przywieziony ciężarówką. No i oczywiście nie wiadomo kto przywiózł. Nierealne? Tu wcale nie biją się dobrzy ze żymi, czy uczciwi z nieuczciwymi.
Zgłoś
Swooniak 2023-03-02, 11:37 1
Zgłoś
MrFalken 2023-03-02, 12:46
Zgłoś
Siriuz 2023-03-02, 15:40 1
Zgłoś
konto usunięte 2023-03-02, 17:22
Halman i sadistic
Zgłoś
ProVVe 2023-03-02, 19:47
Rafuskacus napisał/a:

No i tak czy siak została niewolnica sprzętu tyle tylko że za dobrą kasę kupiła sobie więcej i bardziej wpadnie w nałóg. trzeba było sobie kupić rower

Bardziej chodzi o to, że na wszysto w życiu jest czas i przyjdzie. Najpierw niech ma normalne dziecinstwo, a pozniej jak bedzie miec jakas rozsadna prace czy zajecie kupi sobie co bedzie chciec i spelni marzenia . Jak na moje to jest zdrowe podejscie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem