ja p🤬le na siłę stara się z tymi ripostami a i tak mnie brzydzi
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-09, 3:46
Przecież to nowa radna z Ruchu poparcia Palikota w Białym Stoku...
Teraz tak wygląda. Typowa kobieta sadistica.
konto usunięte
2012-08-09, 4:17
Dlatego jestem za tym, aby nadal bylo obowiazkowe wojsko...
konto usunięte
2012-08-09, 6:15
trzeba go na urlop wysłać, słyszałem o 3 ośrodkach wczasowych dla takich jak on: Rybnik, Toszek, albo Lubliniec...
konto usunięte
2012-08-09, 7:51
Ogólnie nie mam nic do ludzi o innej orientacji seksualnej, ani do dziwolągów - sam mam kolczyki w ryju i szczotkę na głowie.. Ale ten gość, najzwyczajniej w świecie mnie kur*wa mierzi.
konto usunięte
2012-08-09, 8:50
skad sie czerpie takie ambicje ? rozdeptalbym gdyby mi sie to cos napatoczylo pod nogi...
xronix. Ciekawe co ta ten przypadek Janusz Korwin Mikke ?
Rodziców zamienił na kosmetyki...
Tutaj to nawet śliski kocyk by nie pomógł...
Zawsze chcialem takim pociagnac za te dyski w uszach i patrzec na reakcje. Ewentualnie spieprzac jakby gonili
Obecna praca... na polu ptaki straszy? Może jednak jest klaunem? Bardziej by pasowało straszenie dzieci w "Domach Strachu".