Amerykański youtuber słynie z kontrowersyjnych, ale dających do myślenia, eksperymentów społecznych.
Na swojej marynarce miał przyklejone jednodolarowe banknoty i chodził po mieście z kartką, na której widniał napis "Weź tyle, ile potrzebujesz".
Angielski lvl basic
...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-11-27, 1:23
najpierw była moda na sranki teraz na pedalskie eksperymenty społeczne a wy to łykacie jak młode pelikany, ludzie litości.
Tych od fejków nawołuje do podobnego eksperymentu. Niech udowodnią, ze fejk to fejk
Galin napisał/a:
Właśnie dlatego bogaci są bogaci a biedni są biedni...
Tak sobie tłumacz swoją nieudolność hehe.
konto usunięte
2015-11-27, 12:51
Fejk jak pyta zauropoda.
Ktokolwiek jeszcze wierzy w autentyczność tych sranków?
konto usunięte
2015-11-27, 17:35
są na tym świecie jeszcze matoły, które wierzą, że to nie jest poustawiane wszystko?
Nie bronię tych ludzi bo normalnie pewnie rzucili by się na niego całą ekipą i w zamieszaniu koleś by stracił jeszcze telefon, portfel, zegarek i nawet gacie.
Chyba byłbym jedynym jedynym człowiekiem w Polsce i zrobił bym to samo. Jak bym wygrał w totka 10 milionów.
@ Syn_Milionera
dałem piwo również dlatego, żeby potwierdzić, że jesteś miernotą z bardzo małym rozumkiem, a swoje wysokie mniemanie o sobie zawdzięczasz przekonaniu, że nieszczęsne conocne polucje są wyznacznikiem zajebistości.