👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nicponhugo napisał/a:
Fake. Lada nie rdzewieje.
jeszcze nie widziałem żeby drewno, albo płyta zardzewiała
gówno prawda nie działa
chyba, że z colą, która była produkowana 10 lat temu
chyba, że z colą, która była produkowana 10 lat temu
@Kapitan_Klozet sam mam i stare auto i 2 praktycznie nowe, jezeli chodzi o stare to jest Dodge challenger 67 ale to jest klasyk a nie 20 letni zlom ktory albo zahamije albo przyjebie w auto przed toba, co do niwych aut to ciekawy jestem ile moj nissan r35 przejedzie? Czy faktycznie sie rozpadnie po 400.000?

Loq14 i pewnie jeszcze jeździsz bo bułki do sklepu Hondą NSX S-Zero tak.
Arthamel napisał/a:
Kwas fosforowy zawarty w coli, żebyście się od nadmiaru cukru nie porzygali tak działa.
Żebyśmy się nie zesrali od takich mądrych postów, tyle co jest cukru w coli to ja kawę słodzę, zgodzę się to całkiem sporo 3 łyżeczki na szklankę. Zważ sobie ile to jest 25q bo tyle jest w szklance coli cukru. Co do wszystkich och i ach jaka to cola jest świetna do odrdzewiania, proponuję spróbować z sokiem pomarańczowym świeżo wyciskanym, działa tak samo dobrze, a cytrynowy jeszcze lepiej. Wszystko co ma kwaśny odczyn reaguje z rdzą, a pieprzenie o tym jaka to cola jest niezdrowa to pozostałości po komunistycznej propagandzie. Nadal wierzycie, że stonkę zrzucają z samolotów?
testuję na rdzę już od kilku lat - potwierdzam, że działa - dobrze, żre korozję na felgach przy gumie np.
powoluku napisał/a:
Loq14 i pewnie jeszcze jeździsz bo bułki do sklepu Hondą NSX S-Zero tak.
Wyobraź sobie że nie każdy kto ma 29 lat jeździ starym złomem

Wilwarin napisał/a:
nie, działa tylko na tylni zderzak
tylny*
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie