Ten płotek trochę za lichy na takich inżynierów
24 czerwca na granicy z Białorusią odnotowano ponad 70 prób nielegalnego przedostania się do Polski. Wobec 16 osób prowadzone są czynności w celu ich ujęcia. Za pomocnictwo zatrzymano 1 osobę.
Źródełko
Nome napisał/a:
dużo tych kurew to byli pseudoaktywiści, dlatego pseudo, bo nie wierzę, że te k🤬y nie brały za to kasy, ale przed sądem udają, że robili to z pobudek "humanitarnych" .... ciekawa jestem czy w końcu zapadły jakieś wyroki
Przykłady, zazwiska, konkrety?
Mógł k🤬a wjechać bez pardonu w tych śmierdzieli tą bryką. SG, lepsi niż policja w gnębieniu podludzi.
Troche pieniędzy więcej wysupłać i postawić drugi taki plot zamiast tych zasiekow po lewej. Przez zasieki przerzucają drabinę i są w lesie, a tak to utkną w uliczce bo drugiej dziury nie zdążą wyciąć gdy patrol jest już w drodze.
Filmik ogolnie ucina się w fajnym momencie bo prawdopodobnie jeden, dwóch inżynierów zdołało zwiać używając drabiny.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
No nic tylko ratatata w tych śmierdzieli.
Ja tego trochę nie rozumiem, jakim problemem byłoby zrobienie drugiego płotu po naszej stronie jakieś 20m dalej i zaminowanie pola pomiędzy płotami?
Byłoby to bardzo humanitarne i bezpieczne dla naszych funkcjonariuszy rozwiązanie
Lecą do tych co nie brali karty referendalnej..
Nic mniej nic więcej tylko strzelać
Arashi91 napisał/a:
Przede wszystkim poj🤬e jest to, że tych inżynierów i lekarzy codziennie zbierają przemytnicy na polskich blachach. Jak to jest możliwe, że w strefie kontrolowanej przez kamery, drony, samoloty i śmigłowce na legalu podjeżdżają te k🤬y sprzedajne i robią im taxi pod zachodnią granicę Polski? Co to za gównostan z dykty, że można coś takiego robić skutecznie i latami? Jeżeli to nie jest autoryzowane z góry to mamy chyba najgorszy bantustan Europy.
Polska to kraj z gówna
Ten pas drogowy powinien być strefą śmierci. I nie zabierać trupów, niech odstraszają innych
Wystarczyłoby umożliwić im strzelać z ostrej amunicji. A teraz zastanócwie się, dlaczego tego nie mogą robić
Co by nie mówić, płot spełnia swoje zadanie. Nie ma przeszkody nie do przejścia. On ma zatrzymać intruzów na tyle długo, żeby patrol zdążył dojechać. A gdyby postawić drugi, byłoby jeszcze trudniej.
Nome
2025-06-26, 20:17
SmackMyBitchUp napisał/a:
Przykłady, zazwiska, konkrety?
proces aktywistów
a to następna, ta nawet dostała zadośćuczynienie
aktywistka klubu inteligencji katolickiej
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
TwójCzarnyPan napisał/a:
Co by nie mówić, płot spełnia swoje zadanie. Nie ma przeszkody nie do przejścia. On ma zatrzymać intruzów na tyle długo, żeby patrol zdążył dojechać. A gdyby postawić drugi, byłoby jeszcze trudniej.
Drugi możnaby postawić przy granicy ze szwabami.
Hexlord napisał/a:
Napisałem komentarz" zaminowac k🤬a granice" i został usunięty za rasizm poj🤬o jakiegoś admina?
A najlepsze, że NATO samo chce teraz furtkę, żeby zaminować wschodnią granicę.