W/g opisu to był ostatni spacer emeryta.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:25
W/g opisu to był ostatni spacer emeryta.
nagrywający prawdziwy sadol, mógł choćby zatrąbić ale wolał nagrywać do samego końca słuchając klasyka w radiu
kaziuzlasu napisał/a:
Dobry filmik dla "Konfitury".
I dla Samochodozy 😊
Zauważyliście że w bolszewickiej dziczy ludzie faktycznie, chyba ze względu na wielowiekową kulturę walenia wódy i spania w zwierzęcych odchodach, mają fabryczny defekt mózgu.? Są tysiące filmików gdzie kacap cofa z prędkością dobrą na autostradę, wjeżdża w pieszego tylną osią i nie odnotowuje, że autem rzuciło metr do góry więc dodaje gazu i walcuje dalej przednią osią......
Myślałem, że Majkel nie żyje. A tu proszę .... remaster i teledysk nowy będzie
kaziuzlasu napisał/a:
Właśnie o to gość walczy a debile nadal nie rozumieją.
Do tego jeszcze policja stołeczna i Łódzka na to się godzą, nakazując gościowi umożliwić im zjazd z chodnika, co dodatkowo naraża pieszych na kontakt z pojazdem.
Dziadyga sam sobie winny. Ma chodnik to lezie środkiem ulicy. ZUS lubi to.
z 4-5 lat temu u mnie w mieście ciężarówka na gruz cofala na chodniku po kontener i też chłopu po łbie przejechała, pękł jak arbuz
kaziuzlasu napisał/a:
Trzymamy kciuki byś w nowym roku był na kolejnym.
Piotr_A20 napisał/a:
Zauważyliście że w bolszewickiej dziczy ludzie faktycznie, chyba ze względu na wielowiekową kulturę walenia wódy i spania w zwierzęcych odchodach, mają fabryczny defekt mózgu.? Są tysiące filmików gdzie kacap cofa z prędkością dobrą na autostradę, wjeżdża w pieszego tylną osią i nie odnotowuje, że autem rzuciło metr do góry więc dodaje gazu i walcuje dalej przednią osią......
W Polsce minimalna prędkość na autostradzie do przodu to 40km/h, jechanie do tyłu jest zabronione, a ty koleś piszesz o autostradzie? Drogi mają w Rosji takie, że nie ku*** nie poczuł. Cytując ciebie, skończ walić wódę itd.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie