👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mexykanin, Dexter2012 i Shymeq - gratuluję umiejętności wyczucia ironii u Wyrupotanego.
walkes napisał/a:
crash.net/world+rally/news/122256/1/loeb_shines_during_f1_test_with_re...
1. Był 8 a nie 5. ( R. Kubica w swoim debiucie w F1 był 7.)
2. Bycie szybszym od Nelson Piquet Jr nie jest jakimś ogromnym osiągnięciem.
3. Testy są mało miarodajne.
Podsumowując: Z tym #1 to nie przesadzaj.
Jo, moja wtopa z tym 8. Mówiłem, że moim zdaniem jest #1, bardzo subiektywna opinia. Uważam też, że gdzie by Loeba nie wsadzić to po treningach i zdobyciu doświadczenia byłby na pewno w czołówce. Takie gdybanie, nic poważnego

Wracając do rajdów to z całą dozą pewności można powiedzieć, że jest najlepszym kierowcą w historii. Nikt tak nie zdominował rajdów jak on. Loeb era!
Za Colina zawsze piwo! Teraz pewnie z synem popijaja piwsko i sciagaja sie po drugiej stronie...

Ojej, tylko sie nie osrajcie... Tyle ten czlowiek wniosl do waszego zycia co kwas siarkowy na Wenus... Colin, srolin - czekam na hejta
Sataris napisał/a:
Ojej, tylko sie nie osrajcie... Tyle ten czlowiek wniosl do waszego zycia co kwas siarkowy na Wenus... Colin, srolin - czekam na hejta
A po co "hejtowac" debila?

w sumie gdyby nie gra, to myślę że znaczna część z was nie znała by nawet tego nazwiska, a wasza wiedza nt. wyścigów kończyła by się na Hołowczycu.
on zginą w wypadku samolotu czy helikoptera? bo nie chce mi się sprawdzać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie