Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
konski1 2011-07-05, 21:58 3
1:04 - nasi komentowali ?
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-05, 22:34
Konski1 - Hiszpanie, ale nawet do nich dotarło nasze najsłynniejsze słowo .
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-05, 23:06 3
Block c🤬ja potrafi.
Zgłoś
Krzysztof_Jarzyna 2011-07-05, 23:30
@greesha i bustermbx6
Odezwały się największe kozaki swojej epoki.

podpis użytkownika

Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-05, 23:41
po 1.
nieodłączna zasada rajdów: Auto nie zgasło = Auto może jechać

po 2.
nie wyolbrzymiajcie Colina, bo owszem był zajebisty, ale jeśli teraz by zginął powiedzmy Loeb to też byście mówili, że był w c🤬j kozakiem. P🤬licie pierdoły p🤬lone!

BTW. chyba oglądałem to i nie pamiętam dobrze, ale to był ostatni jego przejazd na tej imprezie (nie przez wypadek tylko ogólnie)
Zgłoś
Kukła 2011-07-05, 23:49
@up tak dokładnie ostanie x games.
@greesha Jesteś idiotą skoro tak twierdzisz......... widziałeś liste dokonań każdego z nich?? chyba nie więc sie nie wypowiadaj
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-05, 23:56 4
Chyba jednak Ty jestes idiota jesli chcesz porownywac Blocka czy Pastrane do Colina (pod wzgledem rajdow oczywiscie, do Pastrany mam gleboki szacunek za MX - ale nie za rajdy). Owszem powygrywali swoje w US ale jak tylko przyjezdzali do EU pojezdzic z prawdziwymi mistrzami to zupelnie nic nie pokazywali. Juz nawet Kimi smiga lepiej niz Block. Owszem Block to swietny showman i potrafi zrobic piekny przejazd przy 100 cieciach filmu jak nap🤬dza wokol lampy ALE TO BY BYLO TYLE. Prosze nie porownujcie mi ich tutaj do mistrza Colina, zalosne zaprawde. Pozdrawiam.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-05, 23:59 4
block, a czego on dokonał poza zrobieniem kilku "propagandowych" filmikow dla gimbusów??????
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-06, 0:01
01:03 Ewidentnie słychać "k🤬a"
Nie wiem po jakiemu to, ale zapewne oznacza zakręt.
Zgłoś
HardY-HarD 2011-07-06, 1:38
raper900, jak k🤬a to k🤬a, a nie zakręt

podpis użytkownika

"Ślimak winniczek nie ma kręgosłupa..."
Zgłoś
ojojoj 2011-07-06, 11:25
dirt 3. gralem, tez latalem.
Zgłoś
thun 2011-07-06, 16:37 1
greesha napisał/a:

Chyba jednak Ty jestes idiota jesli chcesz porownywac Blocka czy Pastrane do Colina (pod wzgledem rajdow oczywiscie, do Pastrany mam gleboki szacunek za MX - ale nie za rajdy). Owszem powygrywali swoje w US ale jak tylko przyjezdzali do EU pojezdzic z prawdziwymi mistrzami to zupelnie nic nie pokazywali. Juz nawet Kimi smiga lepiej niz Block. Owszem Block to swietny showman i potrafi zrobic piekny przejazd przy 100 cieciach filmu jak nap🤬dza wokol lampy ALE TO BY BYLO TYLE. Prosze nie porownujcie mi ich tutaj do mistrza Colina, zalosne zaprawde. Pozdrawiam.

Prawdziwe kozaki to były w Grupie B ( o ile wiesz co to jest znawco i fanie Colina) "Rajdy są dla chłopców grupa B dla mężczyzn" tak się kiedyś mówiło. Najlepiej jest się w odpowiednim momencie przekręcić i się zostaje automatycznie bohaterem. Grupa B na zawsze...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-07-06, 17:34
Calkowicie sie z Toba zgadzam. Zeby jezdzic w grupie B to trzeba bylo juz zupelnie miec nasrane w glowie.

Ale ja akurat odpisywalem na porownanie Colina do Blocka a nie pisalem o najwiekszym kozaku w historii rajdow. Czytaj uwaznie znawco i fanie grupy B.
Zgłoś
uszatok 2011-07-07, 21:52
1:03 komentator mowi "k🤬a" a 1:06 "wp🤬l"
Zgłoś