👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Konski1 - Hiszpanie, ale nawet do nich dotarło nasze najsłynniejsze słowo
.

@greesha i bustermbx6
Odezwały się największe kozaki swojej epoki.
Odezwały się największe kozaki swojej epoki.

@up tak dokładnie ostanie x games.
@greesha Jesteś idiotą skoro tak twierdzisz......... widziałeś liste dokonań każdego z nich?? chyba nie więc sie nie wypowiadaj
@greesha Jesteś idiotą skoro tak twierdzisz......... widziałeś liste dokonań każdego z nich?? chyba nie więc sie nie wypowiadaj

Chyba jednak Ty jestes idiota jesli chcesz porownywac Blocka czy Pastrane do Colina (pod wzgledem rajdow oczywiscie, do Pastrany mam gleboki szacunek za MX - ale nie za rajdy). Owszem powygrywali swoje w US ale jak tylko przyjezdzali do EU pojezdzic z prawdziwymi mistrzami to zupelnie nic nie pokazywali. Juz nawet Kimi smiga lepiej niz Block. Owszem Block to swietny showman i potrafi zrobic piekny przejazd przy 100 cieciach filmu jak nap🤬dza wokol lampy ALE TO BY BYLO TYLE. Prosze nie porownujcie mi ich tutaj do mistrza Colina, zalosne zaprawde. Pozdrawiam.

block, a czego on dokonał poza zrobieniem kilku "propagandowych" filmikow dla gimbusów??????

Calkowicie sie z Toba zgadzam. Zeby jezdzic w grupie B to trzeba bylo juz zupelnie miec nasrane w glowie.
Ale ja akurat odpisywalem na porownanie Colina do Blocka a nie pisalem o najwiekszym kozaku w historii rajdow. Czytaj uwaznie znawco i fanie grupy B.

Ale ja akurat odpisywalem na porownanie Colina do Blocka a nie pisalem o najwiekszym kozaku w historii rajdow. Czytaj uwaznie znawco i fanie grupy B.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie