Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
lokal.szczecin 2025-01-14, 23:20 1
k🤬a to o mojej siostrze. 36 lat i za kazdym razem to facet zly!!
Zgłoś
StaryIdiota 2025-01-15, 1:11 2
lokal.szczecin napisał/a:

k🤬a to o mojej siostrze. 36 lat i za kazdym razem to facet zly!!

Zapoznać siostrę z nami, jak dwa lata posiedzi w piwnicy, to jej się psychika naprostuje.
Zgłoś
F................n 2025-01-15, 1:26
phrontch napisał/a:

Kolejny j🤬y niedorozwój umysłowy, wrzucający gówno z srik toka

A umiesz bez wyzwisk.? Nnie znasz mnie a ja już Ciebie tak po ID: 5594320. Po prostu nie wyzywaj. Uznam że chwilowo Ci lejce wypadły.
Zgłoś
phrontch 2025-01-15, 1:32
Dodałbym, coraz więcej p🤬lniętych gimbusów wrzucających tematy na sadistic.pl

podpis użytkownika

Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-01-15, 1:36 1
StaryIdiota napisał/a:

Zapoznać siostrę z nami, jak dwa lata posiedzi w piwnicy, to jej się psychika naprostuje.

Zgłoś
StaryIdiota 2025-01-15, 1:41 4
Driver19cm napisał/a:

Wiesz, mam taki problem, że 42 lata na karku i rzeczywiście trzeba sporo krwi tam uzbierać. A z tym co raz ciężej 😉

To se pompkę do flaka kup, jak nie stać, to zrzutkę założyć - już się składaliśmy na wannę do podmywania dla amatora skoków na główkę; na metalową nóżkę dla amatora złego prowadzenia się; na ukraińców, którzy teraz ładnie nam dziękują. Jak za mało, to złożymy się na operację powiększenia, co to 19 cm, zasługujesz na więcej!
Zgłoś
Driver19cm 2025-01-15, 10:55 1
StaryIdiota napisał/a:

To se pompkę do flaka kup, jak nie stać, to zrzutkę założyć - już się składaliśmy na wannę do podmywania dla amatora skoków na główkę; na metalową nóżkę dla amatora złego prowadzenia się; na ukraińców, którzy teraz ładnie nam dziękują. Jak za mało, to złożymy się na operację powiększenia, co to 19 cm, zasługujesz na więcej!

Dziękuję. Dzięki Tobie wierzę, że jeszcze są na świecie dobrzy ludzie !

Aż mi stanął

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
ja75haj 2025-01-15, 18:51
JoSeed napisał/a:

Uśmiałam się, dobry poradnik 😂
Tylko jednego nie rozumiem... Jak dziewczyna się zakocha to... wyciągnie nogi?

Kopnie w kalendarz 🤣
Zgłoś
Nome 2025-01-15, 23:22
to mi się przypomniało moje randkowanie w necie dawno temu, zagadał jakiś gościu, ja jestem miła to opowiedziałam, no i tak to jakiś czas trwało, w końcu gościu napisał, że ma żonę, ja spoko, facet mnie nie interesował, ale dalej byłam grzeczna i od czasu do czasu opowiadałam, potem mi napisał, że dla niego ważna jest wierność, właściwie najważniejsza... nawet nie skomentowałam, przestałam mu odpisywać, po jakim miesiącu dostałam od niego wiadomość, że jestem ździrą, bo on widzi, że się loguję, a przecież ostatnio nie wysyłał mi żadnych wiadomości.... może to ten debil, co na nagraniu?... w sumie nigdy go nie widziałam

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
Kidl3r 2025-01-16, 16:02
Driver19cm napisał/a:

Wiesz, mam taki problem, że 42 lata na karku i rzeczywiście trzeba sporo krwi tam uzbierać. A z tym co raz ciężej 😉

Bieganie polecam, nie streamingi i wożenie dupy w BMW.

podpis użytkownika

Nie wierzę w piekło widząc do czego jest człowiek na ziemi zdolny.
Zgłoś
smc 2025-01-16, 23:01
Odkąd przestał chlać, to nawet dobrze wygląda. Choć słyszałem, że Pasutowi obcięli youtuba, dobrze że wrucił
Zgłoś
Emilian89 2025-01-17, 23:04
turor napisał/a:

Ciekawe ile osób potrzebuje takich porad ?

jak masz fejsbuczka to wejdz sobie na różne grupy dla facetów, tam ci sie oczy otworzą jacy "faceci" są zp🤬dowaceni
Zgłoś
mam_racje 2025-01-18, 22:31
Coś o prawdziwej męskości:

Zgłoś