Poradnik dla singli
Poradnik dla singli
Zapoznać siostrę z nami, jak dwa lata posiedzi w piwnicy, to jej się psychika naprostuje.
Wiesz, mam taki problem, że 42 lata na karku i rzeczywiście trzeba sporo krwi tam uzbierać. A z tym co raz ciężej 😉
To se pompkę do flaka kup, jak nie stać, to zrzutkę założyć - już się składaliśmy na wannę do podmywania dla amatora skoków na główkę; na metalową nóżkę dla amatora złego prowadzenia się; na ukraińców, którzy teraz ładnie nam dziękują. Jak za mało, to złożymy się na operację powiększenia, co to 19 cm, zasługujesz na więcej!
To se pompkę do flaka kup, jak nie stać, to zrzutkę założyć - już się składaliśmy na wannę do podmywania dla amatora skoków na główkę; na metalową nóżkę dla amatora złego prowadzenia się; na ukraińców, którzy teraz ładnie nam dziękują. Jak za mało, to złożymy się na operację powiększenia, co to 19 cm, zasługujesz na więcej!
Dziękuję. Dzięki Tobie wierzę, że jeszcze są na świecie dobrzy ludzie !
Aż mi stanął
Uśmiałam się, dobry poradnik 😂
Tylko jednego nie rozumiem... Jak dziewczyna się zakocha to... wyciągnie nogi?
Kopnie w kalendarz 🤣
Wiesz, mam taki problem, że 42 lata na karku i rzeczywiście trzeba sporo krwi tam uzbierać. A z tym co raz ciężej 😉
Bieganie polecam, nie streamingi i wożenie dupy w BMW.
Ciekawe ile osób potrzebuje takich porad ?
jak masz fejsbuczka to wejdz sobie na różne grupy dla facetów, tam ci sie oczy otworzą jacy "faceci" są zp🤬dowaceni
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie