...Ojciec powiedział tak. Przebiegli razem maraton. Po jakimś czasie syn znów zapytał swojego ojca: - Tato, chcesz przebiec ze mną maraton? Ojciec znów się zgodził i przebiegli razem kolejny maraton. Wkrótce znów syn zapytał swojego ojca: - Tato, chcesz pokonać ze mną "Ironman"? (Ironman - jest to najtrudniejszy na świecie triathlon - przepłynąć trzeba 4km, przejechać na rowerze 180km i przebiec 42km). Ojciec się zgodził. Historia wydaje się prosta, ale do czasu...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:55
Jezeli bede takim ojcem to sie bede czyl dumny z siebie i z syna
canon napisał/a:
mój stary też jest maratończykiem, potrafi chlac od rana do wieczora, siedem dni w tygodniu
współczuję
Nie wiem, skąd ten opis nad video (rozmowa ojca z synem) bo wierząc wikipedii:
wiec nie piszcie o synu-egoiście. To tyle;)
Cytat:
Dick and Rick Hoyt
Around age 65, Dick completed the Ironman Triathlon with disabled son Rick, who cannot walk or talk. Dick pulled Rick in a boat through the swim, rode with him on a specially outfitted bike through the 112-mile (180 km) ride, and pushed him in a wheelchair through the run.
Completed six Ironman Triathlon competitions.
wiec nie piszcie o synu-egoiście. To tyle;)
Ja bym mu wody do wanny puścił jakby zachciało mu się pływać,
Zepchnął ze schodów jak by chciał pobiegać,
I wsadził w rakietę "ziemia-czarna dziura" jakby chciał podziwiać obrazki i krajobrazy.
Efekty podobne, a i tak by się cieszył, bo tacy jak on ze wszystkiego szczerzą ryj.
Zepchnął ze schodów jak by chciał pobiegać,
I wsadził w rakietę "ziemia-czarna dziura" jakby chciał podziwiać obrazki i krajobrazy.
Efekty podobne, a i tak by się cieszył, bo tacy jak on ze wszystkiego szczerzą ryj.
Soundtrack : "Now We Are Free" występuje m.in. w filmie "Gladiator"i nie wątpliwie ojciec dziecka jest większym twardzielem i 'gladiatorem' niż ten prawdziwy.
zaba711 napisał/a:
Ojciec podpowiedział : Tak (ang. Yes)
Heh, poliglota.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie