👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czy tylko ja nie rozumiem tej wszechogarniającej podniety paktofoniką, związanej z tym filmem ?

@323233 Jeśli Paktofonika kojarzy Ci się z gimbazą to przyznaję wszem i wobec, że jesteś ignorantem, tępakiem i baranem zarażonym wszechobecną modą na układanie pseudo błyskotliwych żarcików o Magiku/Pfk. Jesli kedyś dorośniesz, to zrozumiesz, że to co napisałeś/skopiowałeś było totalną głupotą po czym wrócisz do swojego smutnego żywota.
Założę się że jesteś członkiem (czyt. przydupasem jarającym się tym) jednej z super (ostatnio) popularnych stron typu Beka z typa, bekowo, glamrap etc. Jest tam sporo śmiesznych pionków Twojego pokroju, którzy próbują na czymś się wybić.
Zwykle nie tracą czasu na ściskanie takich robaków ale jak widać Twoja prowokacja (or "chęć zabłyśnięcia"?) udała Ci się.
Zrozumcie w końcu kmioty, że o gustach się nie dyskutuje. Nie rozumiem jak można hejtować czyjś gust muzyczny, chyba tylko dlatego, że mam o wiele ciekawsze zycie od "ynternautoov" tego pokroju.
I jeszcze naśmiewanie się z czyjejś smierci (polecam obejrzeć film, tam poniekąd jest to wytłumaczone) jest tak dojrzałe, że żal patrzeć.
Założę się że jesteś członkiem (czyt. przydupasem jarającym się tym) jednej z super (ostatnio) popularnych stron typu Beka z typa, bekowo, glamrap etc. Jest tam sporo śmiesznych pionków Twojego pokroju, którzy próbują na czymś się wybić.
Zwykle nie tracą czasu na ściskanie takich robaków ale jak widać Twoja prowokacja (or "chęć zabłyśnięcia"?) udała Ci się.
Zrozumcie w końcu kmioty, że o gustach się nie dyskutuje. Nie rozumiem jak można hejtować czyjś gust muzyczny, chyba tylko dlatego, że mam o wiele ciekawsze zycie od "ynternautoov" tego pokroju.
I jeszcze naśmiewanie się z czyjejś smierci (polecam obejrzeć film, tam poniekąd jest to wytłumaczone) jest tak dojrzałe, że żal patrzeć.

Sami ludzie podpięli PFK pod gimbazę, bo fajny temat do naśmiewania się. Facet skoczył z okna + chwytliwy tekst o Bogu i mamy milion trzysta sucharów na ten temat. Żenujące, no ale coś się musi dziać żeby było śmiesznie.
Denny ten rapowy mem. Rzygać się chce tym całym syfem zalewającym neta.

Magik, nasz polski Ikar postrzelił JPII!!!Jak możecie go bronić!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie