Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Kontekst wrzucam w spojler abyście mogli zgadywać

(osobiście popieram!)

ukryta treść

kara za kozaczenie w necie i obrażanie dzieci

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gruchenfuhrer 2024-06-04, 20:51 2
No i gdzie ta obraza dzieciaka, bo nie widzę? Jest tylko durne gadanie o teoretycznej możliwej przyszłości...
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-06-04, 21:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sadol001 2024-06-04, 21:52
SkoPio1 napisał/a:

A przez pełnomocnika jesteś przeciw?

jego noga była przeciw, dlatego się jej pozbył.

SkoPio1 napisał/a:

Napisał coś, co regularnie pojawia się na Sadolu

oburzeni są zwłaszcza ci, co najwięcej mają do powiedzenia o innych ale jak już temat dotyczy jakiegoś kolesia na sterydach, to im pały stoją
Zgłoś
H8C 2024-06-04, 21:54
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SkoPio1 2024-06-04, 22:04
sadol001 napisał/a:

jego noga była przeciw, dlatego się jej pozbył.

OK, to daje do myślenia.
Zgłoś
frytburger.z.paprykarzem 2024-06-05, 0:49 2
pazuzu napisał/a:

Nie chce się czepiać ale czym on obraził? Pisząc że jest możliwość że mały wyrośnie na pedala? Nie powiedział że jest tylko że jest taka szansa i przecież to jest możliwe więc gdzie tu obrażanie? Tak samo jak mógł napisac że jest szansa że zginie w wypadku samochodowym co nie znaczy że mu grozi śmiercią

Nie obraził wcale. Większość tutejszych ma pół mózgu przeciętnego konfederaty.
Nie znają języków a nawet jak im przetłumaczysz na polski i tak nie zrozumieją.
Nie przejmuj się.
Zgłoś
~Velture 2024-06-05, 6:44
frytburger.z.paprykarzem napisał/a:

Nie obraził wcale. Większość tutejszych ma pół mózgu przeciętnego konfederaty.
Nie znają języków a nawet jak im przetłumaczysz na polski i tak nie zrozumieją.
Nie przejmuj się.

Jak ktoś tak o twoim dzieciaku powie to daj znać jakie masz odczucia na ten temat.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
mateuszsick 2024-06-05, 8:00 2
Velture napisał/a:

Jak ktoś tak o twoim dzieciaku powie to daj znać jakie masz odczucia na ten temat.

Nie doczekasz się bo jak facet wali faceta to z tego może wyjść tylko sraczka ze spermy a nie dziecko więc Ci raczej nie opowie jakie ma odczucia chociaż Maria Żukowska i jej kumple uważają inaczej, dlatego są tacy nie świadomi skoro uważają swoje dewiacje za normalne. Ale w zamian może Ci "w innym języku" opowiedzieć ile trzeba siedzieć na kiblu żeby cały ejakulat wymieszany ze stolcem wykapał przez luźny rozepchany zwieracz a potem to przetłumaczyć na polski bo jest taki wybitnie mądry 😉
Zgłoś
dracov6664 2024-06-05, 8:13
Zgłoś
DEADmanPL 2024-06-05, 11:18 1
Zgłoś
Cymesowy 2024-06-05, 15:38 1
Gruchenfuhrer napisał/a:

No i gdzie ta obraza dzieciaka, bo nie widzę? Jest tylko durne gadanie o teoretycznej możliwej przyszłości...

Być może stara Gruchenfuhrer'a kiedyś przestanie dawać dupy na peronie...

Jak widzisz ja sobie tylko durnie gadam o teoretycznej możliwej przyszłości pozdrów mamę!
Zgłoś
Gruchenfuhrer 2024-06-05, 15:57
Cymesowy napisał/a:

Być może stara Gruchenfuhrer'a kiedyś przestanie dawać dupy na peronie...
Jak widzisz ja sobie tylko durnie gadam o teoretycznej możliwej przyszłości pozdrów mamę!

Gadaj zdrów, ja mojej matki akurat nie lubię.
Zgłoś
frytburger.z.paprykarzem 2024-06-05, 17:23 2
Velture napisał/a:

Wychowywałem dwoje dzieci. I jako osoba pełnosprawna intelektualnie mam pełną świadomość że mogą być homo.
Powiem Ci więcej: mam świadomość tego że mogą uprawiać seks z osobami innego koloru skóry.
Mam nadzieję że jak będziesz dorosły i będziesz miał swoje dzieci zrozumiesz.
Zgłoś
garota 2024-06-05, 19:50 1
Zgłoś
frytburger.z.paprykarzem 2024-06-05, 21:58
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem