A przez pełnomocnika jesteś przeciw?
jego noga była przeciw, dlatego się jej pozbył.
Napisał coś, co regularnie pojawia się na Sadolu
oburzeni są zwłaszcza ci, co najwięcej mają do powiedzenia o innych ale jak już temat dotyczy jakiegoś kolesia na sterydach, to im pały stoją
jego noga była przeciw, dlatego się jej pozbył.
OK, to daje do myślenia.

Nie chce się czepiać ale czym on obraził? Pisząc że jest możliwość że mały wyrośnie na pedala? Nie powiedział że jest tylko że jest taka szansa i przecież to jest możliwe więc gdzie tu obrażanie? Tak samo jak mógł napisac że jest szansa że zginie w wypadku samochodowym co nie znaczy że mu grozi śmiercią
Nie obraził wcale. Większość tutejszych ma pół mózgu przeciętnego konfederaty.
Nie znają języków a nawet jak im przetłumaczysz na polski i tak nie zrozumieją.
Nie przejmuj się.

Nie obraził wcale. Większość tutejszych ma pół mózgu przeciętnego konfederaty.
Nie znają języków a nawet jak im przetłumaczysz na polski i tak nie zrozumieją.
Nie przejmuj się.
Jak ktoś tak o twoim dzieciaku powie to daj znać jakie masz odczucia na ten temat.
Jak ktoś tak o twoim dzieciaku powie to daj znać jakie masz odczucia na ten temat.
Nie doczekasz się bo jak facet wali faceta to z tego może wyjść tylko sraczka ze spermy a nie dziecko więc Ci raczej nie opowie jakie ma odczucia chociaż Maria Żukowska i jej kumple uważają inaczej, dlatego są tacy nie świadomi skoro uważają swoje dewiacje za normalne. Ale w zamian może Ci "w innym języku" opowiedzieć ile trzeba siedzieć na kiblu żeby cały ejakulat wymieszany ze stolcem wykapał przez luźny rozepchany zwieracz a potem to przetłumaczyć na polski bo jest taki wybitnie mądry 😉
No i gdzie ta obraza dzieciaka, bo nie widzę? Jest tylko durne gadanie o teoretycznej możliwej przyszłości...
Być może stara Gruchenfuhrer'a kiedyś przestanie dawać dupy na peronie...
Jak widzisz ja sobie tylko durnie gadam o teoretycznej możliwej przyszłości

Być może stara Gruchenfuhrer'a kiedyś przestanie dawać dupy na peronie...
Jak widzisz ja sobie tylko durnie gadam o teoretycznej możliwej przyszłości pozdrów mamę!
Gadaj zdrów, ja mojej matki akurat nie lubię.
Wychowywałem dwoje dzieci. I jako osoba pełnosprawna intelektualnie mam pełną świadomość że mogą być homo.
Powiem Ci więcej: mam świadomość tego że mogą uprawiać seks z osobami innego koloru skóry.
Mam nadzieję że jak będziesz dorosły i będziesz miał swoje dzieci zrozumiesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie