👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

venox napisał/a:
WoW twerking ... jedna z największych pomyłek tego wieku zaraz obok feminizmu i naszego rządu.
Wiesz, nie chcę Cię martwić, ale feminizm istnieje co najmniej 50 lat, a ten wiek trwa 13 z groszami.

venox napisał/a:
WoW twerking ... jedna z największych pomyłek tego wieku zaraz obok feminizmu i naszego rządu.
Jakby ci fajna dupa zaczęła tak kręcić przed tobą to inaczej byś śpiewał.
ciastek0302 napisał/a:
Na dobry start konta![]()
Po takim debiucie to chyba już możesz usunąć

Filmik z jakimś czarnym pedałem w czapeczce (nie grzeją mu w szałasie, czy co?) zachowującym się jak typowy przedstawiciel pewnego gatunku zwierząt. Za to na większym ekranie białe samice próbują naśladować plemienne zwyczaje trzęsąc dupami. Świat dąży do samozagłady.
Już myślałem że jak pokaże twarz to bedzie facet tańczył, jednak się myliłem.

@up
nie umył włosów i się z deczka wstydzi przy dziewczynach.
nie umył włosów i się z deczka wstydzi przy dziewczynach.
Przema napisał/a:
są rzeczy które powinni robić tylko murzyni
np. kradzieże, gw🤬ty, rozboje, włamania....

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie