👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy wam też się wydaje, że oni na tej granicy sami specjalnie trują własne dzieci i starszych?
Nattttsjel napisał/a:
Czy wam też się wydaje, że oni na tej granicy sami specjalnie trują własne dzieci i starszych?
To nie ci z granicy, tylko Afgańczycy co ich zabrali z ich kraju, są w ośrodku dla uchodźców i wpadli na 'genialny' pomysł nażarcia się grzybków o których nie mają bladego pojęcia

Garnki_za_zeta napisał/a:
Oczywiście, że zabija. Zjedz wiadro, to się przekonasz.
Ale takie z plastiku czy metalowe?

hehe dobre choć lepsze byłoby KANIS
swoją drogą czerwone muchomory są bardzo smaczne jak i na surowo tak i podsuszone.
Polecam również wodę z kielicha muchomora.
Pozdrawiam.
swoją drogą czerwone muchomory są bardzo smaczne jak i na surowo tak i podsuszone.
Polecam również wodę z kielicha muchomora.
Pozdrawiam.

Ktoś chciał być śmieszny, a tylko wyszedł na debila, który nie potrafi w googlach wpisać „muchomor sromotnikowy”. A myślałem, ze bachory już w szkole…

Insaner napisał/a:
były na tyle głupie aby uwaga: wyjść do lasu, nazbierać grzybów których najprawdopodobniej nie znają i... nakarmić nimi swoje dziec
Jakby cię teraz teleportowali na przedmieścia Sydney , to byś zdechł w trzy dni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie