to jest zezowate oko szałrona
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Już o tym huczało:
Jak podały rosyjskie "Wiedomosti": była to próba rakiety SS-NX-30, znanej raczej jako "Buława". Na 11 z przeprowadzonych dotychczas testów pocisku w locie (pocz. 27. 09. 2005) nie powiodło się aż siedem. Testy poprzedzają ostateczne wprowadzenie "Buławy" do arsenału Federacji Rosyjskiej.
Jak podały rosyjskie "Wiedomosti": była to próba rakiety SS-NX-30, znanej raczej jako "Buława". Na 11 z przeprowadzonych dotychczas testów pocisku w locie (pocz. 27. 09. 2005) nie powiodło się aż siedem. Testy poprzedzają ostateczne wprowadzenie "Buławy" do arsenału Federacji Rosyjskiej.

Xiaoshan Airport in Hangzhou July 7, 2010!
A to to nie wiem gdzies tam
A to to nie wiem gdzies tam

Kocham tą dokładność w informacjach. Miejsce : Rosja. Kraj wielkości kontynentu, ale ch**.

Dalej nie ogarniacie że to jest zrobione po to żeby mieli w co patrzeć i więcej wypadków było które trafią na Sadola ?!
jakis rusek się naj🤬 za mocno wódką i odlot miał, ot cała historyja...
kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
podpis użytkownika
Mały pigalg ale nikt nie daje wszyscy biorą,kumpli dwóch czy trzech reszta piszę ci nekrolog...
jestę ekspertę- to byl ten zapowiadany koniec swiat, jednak zobaczyl on rosje i stwierdzil ze nie ma czego tu szukac bo juz wszystko rozj🤬e

Nie wiem kim trzeba być, by wierzyć w to, że kosmici - stróże wiszą nad ziemią niczym anioły i powstrzymują nas przed samozagładą. Chyba nawet jehowi by nie kupili takiej bujdy jak by mieli w biblii tak napisane.