Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
Czy ktoś kiedyś zastanawiał się do czego służy kropkowanie denka puszki piwa?

Tak dla waszej wiadomości podaje tajną informacje z koncernu piwowarskiego.
Sprawdzajcie zanim kupicie piwo w puszce czy nie ma kropek pod nim takie jakby mazakiem.

W momencie gdy jest jedna tzn. że piwo już było raz zwrócone ze sklepu do koncernu piwowarskiego ponieważ straciło swoją ważność następnie zostało zlane na nowo do kadzi, tam powrotem jest barwione i gazowane. Jak 2 kropki to 2 razy było już przerabiane itd aż do 4 kropek. Czym ich więcej tym gorsze siki pijecie.

Jak nie ma kropek pod puszką to piwko jest świeże i pochodzi z pierwszej produkcji.

Dodam, że wszystko jest zrobione zgodnie z prawem, tylko oczywiście poza naszą wiedzą i plecami.
Kilka krotnie przelane trafiają na promocję.

Poniżej przykładowy wygląd kropki.

Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 10:30
ja pije tylko z butelek, piwa regionalne z czech..... polskie piwa nawet z małych browarów to przy tym popłuczyny, nie mówiąc już o komercyjnych rozlewniach
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 10:49
Tylko piwa regionalne ! Ja wiem , że są droższe i nie wszędzie dostępne ale uwierzcie,że lepiej kupić jedno PRAWDZIWE piwo niż dwa ze ściekowego koncernu piwnego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 11:05
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
meir 2013-03-10, 11:38 1
no nie mogę sami hipsterzy piwa regionalne piją bo z koncernu to modne by było :)ruszcie kiedyś swoje dupska z przed kompa i podjedzcie do browaru na wycieczkę to zobaczyćie jak się piwo robi a nie gadacie aż dupe ściska piwa które wracają idą do ścieków , puszki są dziurawione a butelki od kapslowane i piwo się wylewa.
Zgłoś
Gogul 2013-03-10, 11:43 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ethreex 2013-03-10, 12:17 1
XtravaganZa napisał/a:

A wie ktoś o co chodzi z tymi wytłoczonymi numerami pod puszkami? Każda puszka ma taki numer, nieważne czy to piwo czy dr. pepper. Czasami trzeba się dokładnie przyjrzeć, bo słabo je widać.

Pewnie mówisz o numerze formy w której powstała puszka
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 13:44 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 14:33 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 15:20
Zgłoś
Lasarr 2013-03-10, 18:54
Zgłoś
irish 2013-03-10, 21:02
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-10, 22:08 1
Zgłoś
links2 2013-03-10, 22:35
Liczcie te kropki dalej, ja się napiję czegoś o smaku piwa
Zgłoś
raspbery 2013-03-11, 1:43
wypiłem dziś już trzy takie
Zgłoś
konto usunięte 2013-03-11, 9:55 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem