Podaj dokładny adres, imie i nazwisko na privie, wysyłam Tobie dobrą flachę.

SO JES KURFA FRAJESZE. FP🤬LIĆ CI?
że te brudne k🤬y mają czelność używać mojego pięknego ojczystego języka tymi krzywymi ryjami...
że te brudne k🤬y mają czelność używać mojego pięknego ojczystego języka tymi krzywymi ryjami...
Bardzo ładnie wszystkim cyganom c🤬j w dupę... Powinniśmy mieć prawo a nawet nakaz do tego aby stosować wobec nich przemoc kiedykolwiek i gdziekolwiek ich tylko spotkamy.

podpis użytkownika

powiem tak , nie ma prawa nagrywac osób prywatnych , gosc ma szczesscie ze ta brudaska go zaatakowała wiec mial podstawe by jej gaz wp🤬lic wiec to go ratuje w razie policji
podpis użytkownika
ale jaja
Facet - autor tego filmu jest the best!!!
Ruda babeczka w samochodzie - też jest the best, pomimo tego, że chciała wróżby. Ma ktoś jej nr? Piwko postawię
Pomocnica cygańskiej wiedźmy - wyszła z psem na spacer czy pies ja wyprowadził? WYJ🤬 CI FRAJERZE? - tego tekstu uczyli ją 3 lata, ona nie była czasami stażystką w Planecie Małp?
Ilość zadanych pytań - dlaczego kameruje - ponad 20. Autor nie chciał zdradzić, wolał utrzymać sprawę w tajemnicy i bardzo dobrze - nie można wiedzieć wszystkiego.
Reasumując - takie akcje są potrzebne i filmy ukazujące jak cyganie, romowie (czy c🤬j ich tam wie) się zachowują. A przemoc i niechęć wobec nich jest chyba uzasadniona? Czy się k🤬a mylę?
P.S. TA RUDA BABECZKA JEST NAPRAWDĘ CUDOWNA:)
Ruda babeczka w samochodzie - też jest the best, pomimo tego, że chciała wróżby. Ma ktoś jej nr? Piwko postawię

Pomocnica cygańskiej wiedźmy - wyszła z psem na spacer czy pies ja wyprowadził? WYJ🤬 CI FRAJERZE? - tego tekstu uczyli ją 3 lata, ona nie była czasami stażystką w Planecie Małp?
Ilość zadanych pytań - dlaczego kameruje - ponad 20. Autor nie chciał zdradzić, wolał utrzymać sprawę w tajemnicy i bardzo dobrze - nie można wiedzieć wszystkiego.
Reasumując - takie akcje są potrzebne i filmy ukazujące jak cyganie, romowie (czy c🤬j ich tam wie) się zachowują. A przemoc i niechęć wobec nich jest chyba uzasadniona? Czy się k🤬a mylę?
P.S. TA RUDA BABECZKA JEST NAPRAWDĘ CUDOWNA:)
podpis użytkownika
Jason is here:)
anetamineta napisał/a:
powiem tak , nie ma prawa nagrywac osób prywatnych , gosc ma szczesscie ze ta brudaska go zaatakowała wiec mial podstawe by jej gaz wp🤬lic wiec to go ratuje w razie policji
wydaje mi się, że można nagrywać tłum publiczny czyli >1 osoby w kadrze
podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
liczę na kolejny film z tej serii, nie obrażę się gdy powstanie nawet serial
Filmik zajebisty a ten typ ma głos podobny do tego co strażników miejskich gnębi