👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby miała przerzucać biegi to już przy 3 leżeliby na poboczu a że jest automacik to jakoś to idzie ale i tak szarpie he he

Na prostej każdy potrafi, niech driftem tym autem w zakręt wchodzi to wtedy zdejmę czapkę i się ukłonię, a póki co, wyobrażam sobie głowę blondynki 100 m od drzewa w które przypieprzyła i skasowała taką brykę...

Ale z was debile to żal czytać. Nie znacie w ogóle tematu a piszecie kretynizmy - ten portal to żal, dno i kilometr mułu LOL. Amy Sangster (czyli ta laska z jajami) pochodzi z Australii, jest maklerem na rynku Forex i jest jego dziewczyną. Ma tam swoje Gallardo i GT-R, którego sprowadziła jakiś czas temu do Stanów, a Robert ma TTG do szaleństw i swojego GT-R do używania na co dzień. Więcej kretyńskich komentów plz.
A to już wiem kto prowadził tego GTR-a
sadol.pl/nieudane-wyprzedzanie-nissan-gtr-vt142105.htm?highlight=nissan+gtr
sadol.pl/nieudane-wyprzedzanie-nissan-gtr-vt142105.htm?highlight=nissan+gtr
Feragas napisał/a:
"Proste są dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców" - (ś.p. Colin McRae)
Żeby się komuś nie pomyślało, że to Ty wymyśliłeś.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie