podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Nieszczęśliwy jak większość z Was.
Nie porównuj dziecka ze zdeformowaną twarzą, z dziećmi dotkniętymi niedorozwojem umysłowym.
Na marginesie, zawsze uważałem że robienie sobie jaj z takich ludzi, to nie "czarny humor", a buractwo i intelektualny prymitywizm.
podpis użytkownika
Ola gringoJa natomiast zastanawiam się zawsze po co ludzi pchają się w rodzicielstwo takiego błędu ewolucji. Nie oszukujmy się to sa błędy w zapisie DNA. Czyli skoro jesteśmy na takim etapie nauki, ze potrafimy stwierdzić czy dziecko będzie miało głowę jak z działu "hard" to dlaczego nie zostaje usunięte? Doprawdy ten dzieciak ma rajskie życie w c🤬j... Nie wiem czy ogarnia co się dookoła dzieje, a jest zajebistym ciężarem pod każdym względem, a i rodzicami na starość się nie zajmie. Ciekawi mnie tez co jeśli jego matka umrze to co on też z glodu? Co się dzieje z takimi osobnikami?
Ja natomiast zastanawiam się zawsze po co ludzi pchają się w rodzicielstwo takiego błędu ewolucji. Nie oszukujmy się to sa błędy w zapisie DNA. Czyli skoro jesteśmy na takim etapie nauki, ze potrafimy stwierdzić czy dziecko będzie miało głowę jak z działu "hard" to dlaczego nie zostaje usunięte? Doprawdy ten dzieciak ma rajskie życie w c🤬j... Nie wiem czy ogarnia co się dookoła dzieje, a jest zajebistym ciężarem pod każdym względem, a i rodzicami na starość się nie zajmie. Ciekawi mnie tez co jeśli jego matka umrze to co on też z glodu? Co się dzieje z takimi osobnikami?
Nieszczęśliwy jak większość z Was.
Ja natomiast zastanawiam się zawsze po co ludzi pchają się w rodzicielstwo takiego błędu ewolucji. Nie oszukujmy się to sa błędy w zapisie DNA. Czyli skoro jesteśmy na takim etapie nauki, ze potrafimy stwierdzić czy dziecko będzie miało głowę jak z działu "hard" to dlaczego nie zostaje usunięte? Doprawdy ten dzieciak ma rajskie życie w c🤬j... Nie wiem czy ogarnia co się dookoła dzieje, a jest zajebistym ciężarem pod każdym względem, a i rodzicami na starość się nie zajmie. Ciekawi mnie tez co jeśli jego matka umrze to co on też z glodu? Co się dzieje z takimi osobnikami?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!