👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jkllll485 napisał/a:
To są takie sp🤬oliny życiowe co to nie umieją panować nad swoimi emocjami i które zamyka się w Tworkach... Morawicy... lub innym kurorcie wczasowym .
Zapomniałeś jeszcze o Choroszczy

Fajnie się Ukraińcy bawią, zaraz będzie biegał z siekierą i mordował
czysty testosteron k🤬a xD
w sumie lepiej że rozładował na szybie niż na babie, jeszcze by trup był
w sumie lepiej że rozładował na szybie niż na babie, jeszcze by trup był
Ppoolicjjaaa napisał/a:
Zapomniałeś jeszcze o Choroszczy
Jeden z największych SPA 😉
Po co jest z laską, która doprowadza go do szału? Zerwać i niech zap🤬la na leczenie, bo ma problemy z emocjami. W pewnym momencie zamiast kopnąć w szybę, to zrobi komuś krzywdę, ewentualnie sobie.
niech ten co nie we wk🤬ie wyj🤬 w sciane albo w szybe pierwszy rzuci kamieniem, a ty c🤬ju co tego nie zrobiłes to znaczy ze masz poziom testosteronu nizszy niz długość twoje chomiczego fiutka.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie