👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam zryty garnek. Co tu by mozna bylo zrobic ze zrytym garnkiem...? COSPLAY!!!
kolejne chińskie gówno robione przez małe chińskie rączki !!! MADE IN CHINA
League of Legends nazwa gry, postac pierwsza druga z prawej i ostatnia, Ahri/Sona/Lux.
Mozna sobie z ciekawosci porownac z oryginalem z gry
Mozna sobie z ciekawosci porownac z oryginalem z gry
to wszystko to postacie z LoL'a

podpis użytkownika
Jak powstała religia? Pierwszy na świecie mitoman napotkał pierwszego idiotę...
Nie wszystkie to postacie z lola -,- np. Ta druga od dołu po lewej, to jedna z głównych postaci w anime Another

JnR123 napisał/a:
Nie wszystkie to postacie z lola -,- np. Ta druga od dołu po lewej, to jedna z głównych postaci w anime Another
Obejrzałeś jedno anime gimbolu i myślisz, że taki znawca jesteś? Wpierw się upewnij zanim coś napiszesz. To jest Misaki Mei

up: nie widzisz że przepasa na złym oku jest, ciołku?
A tytuł anime to bodajże Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

dajcie spokój z takimi lalkami. Co kobieta z Cyckami to kobieta a nie jakieś sztuczne, skośnookie, fetyszowskie lalki dla pedofili.

RaV8 napisał/a:
up: nie widzisz że przepasa na złym oku jest, ciołku?
W 100% sie zgadzam!
przemo93c napisał/a:
Wstawia to koleś, który jako dzieciak oglądał pokemony, dragon balla, albo inną znaną japońską bajkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie