Moim zdaniem najlepszy FRAGMOVIE jakie widziałem a dlaczego ... hmmm bo tylko Polacy graja
polecam zobaczyć warto najlepsze sceny z AVP/DE i P90 (3:35)
największe sieczki
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ladnie te boty ponazywane i jeszcze na easy ustawione, zeby to nie zabily naszego herosa z pistoletem
konto usunięte
2012-03-17, 15:32
Tylko cioty graja w cs, bf itd ... prawdziwy facet pyka w quake
ten portal serio schodzi na psy...
jak nie miljard ebanych kompilacji to filmiki z gier...
won na yt z tym shitem
nie widac skilla przez slaba jakosc i niepotrzebne przeszkadzajace efekty...
konto usunięte
2012-03-18, 2:11
konto usunięte
2012-03-18, 2:46
konto usunięte
2012-03-18, 8:51
CS Source jest po prostu świetne! Nie mogę do tej pory pojąć dlaczego headshoty są tylko wtedy kiedy się strzela w stopy - w głowę wywalisz cały magazynek i nawet ranny nie będzie.
quakelive.com
konto usunięte
2012-03-18, 8:57
konto usunięte
2012-03-18, 9:40
Cytat:
CS to gra dla ciot i nolifów
avalanch - to akurat gra w sam raz dla ciebie wtedy.
dobra patrzcie, dostaniecie skrzynkę browarów jak popodkładacie nam się z 10razy żebyśmy mieli super pro 1337 frag movie...
sorry ale jak widzę takie coś gdzie koleś owni wszystkich, a przeciwnik nawet 1nego strzału nie oddał to coś mi śmierdzi ustawieniem...