Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
arkhonPL 2013-08-09, 17:39
@krukollo

piwko za Legaca ;D
Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2013-08-09, 17:46 1
Ahti, i co w związku z tym perkusistą?

Dobra fiuty miałem tego nie robić, ale wstawie najlepszego thrashowego drummera.
Wall of Death!
Zgłoś
L................u 2013-08-09, 18:04
no k🤬a sory ale jak dla mnie to Pan Joey Jordison wymiata na bębnach, rozk🤬ia wszystko i wszystkich ;]
Tutaj również cover w wykonaniu Joeyjunior15; utwór Slipknot-Vendetta

do tego dorzucam drum solo Joey'a Jordisona z koncertu.(niestety same audio)

Zgłoś
Vid 2013-08-09, 18:35 2
^UP - Wygląda na to, że niewiele wiesz o muzyce. Zobacz sobie drum solo perkusisty Whitesnake z Japonii 2011 (bodajże). Bije takiego Jordisona jedną ręką. Jordison to najbardziej przereklamowany perkusista na świecie. Bardziej przereklamowany niż sam Lars Ulrich.

podpis użytkownika

Don't fucking care, really.
Zgłoś
gringo2412 2013-08-09, 19:04
Bez dwóch zdań inferno jest k🤬a wymiataczem polecam też zerknąć na Georga Kolliasa z kapeli Nile
Zgłoś
L................u 2013-08-09, 21:18
@Vid

Chodziło mi bardziej o moc oraz szybkość z jaką to wszystko sie dzieje u niego poza tym jakiś czas temu znalazłem artykuł o 20 "najlepszych" perkusistach ostatnich 25 lat.

źródło
Zgłoś
Rumcajs_Rozpruwacz 2013-08-09, 21:47
up@
Komentarz pod tym zestawieniem mówi wszystko...
Zgłoś
K................u 2013-08-10, 0:02
Goerge Kollias z Nile, rozp🤬alator, jeden z lepszych jakich widziałem, w ogóle Nile jest kozacki.
Zgłoś
Ru-D 2013-08-11, 3:13
Zagrac jak zagrac- wez takie cuda wianki wymysl!
Zgłoś
N................o 2013-08-12, 2:51
@pushit

Przesłuchałem kilku kawałków więcej i nadal stwierdzam że jest tam za dużo podwójnej stopy. Jednak jeśli byłbyś tak miły to możesz mi kilka kawałków przesłać w których nie ma takowej przez 3/4 grania.

Nie ujmuje mu jego sprawności, bo gra szybko i precyzyjnie, ale jeśli chodzi o pojęcie pierwszoligowego perkusisty to w mojej topce znajdują się trochę inni bębniarze o wiele wszechstronniejsi.

Chce dodać że moja opinia nie jest najważniejsza i nie podoba mi się to w jaki sposób próbujesz mi dopisać rzeczy o których nawet nie wspominałem jak np.
Cytat:

Jeśli myślisz że w dzisiejszych czasach i szczególnie w takiego typu twórczości ludzie wybijają się ponad przeciętność dzięki szczęściu czy przypadkowi to jesteś w dużym błędzie.

Jeśli chcesz posłuchać ciekawych paternów to zapraszam watch?v=KXM3DuUftKE

Jak Cie zainteresuje to polecam całe. Jeśli chodzi o inner sanctum ok nie ma tam tyle stopy, są fajne bicia, ale brakuje mi jakichś przebitek w half-time.

Jeśli nadal uważasz że strasznie p🤬le odsyłam do moich pierwszoligowców:
John Bonham, Neil Peart, Thomas Lang, Mike Portnoy, Tony Royster jr, Bobby Jarzombek, Simon Philips, Jeff Porcaro, Dave Grohl i jeszcze paru innych. Kolejność nie ma znaczenia.

EDIT: Nie musisz dziękować za nakłonienie do dołączenia do użytkowników sadistica, również pozdrawiam
Zgłoś