Pamiętam jak wygrałem konsolę PSOne z Crashem Team Racing w konkursie mirindy. To była radość...
podpis użytkownika

Trudno nie pamiętać tej zajebistej gry
Jednak piwka nie dam z wiadomych przyczyn

Mam tą Epicką Grę na emulatorze androida, tak samo jak Spyro!
Niestety nie posiadam PS1
Aż łezka mi się w oku pojawiła jak sobie przypomnę te wspaniałe czasy z dzieciństwa, gdzie gry tak nie uzależniały i zabawa na podwórku/polu była zawsze na pierwszym miejscu, a gierki niezłym urozmaiceniem!
Tak, k🤬a... wzruszyłem się, a ten który miał takie wspomnienia i bedzie chciał udawać wielce twardego c🤬jka niech siedzi cicho.
Niestety nie posiadam PS1

Tak, k🤬a... wzruszyłem się, a ten który miał takie wspomnienia i bedzie chciał udawać wielce twardego c🤬jka niech siedzi cicho.

jaki ten koleś ma wk🤬iający głos, nie da się słuchać
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
podpis użytkownika
Isn't one nail without dirt under it,Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...

Grałem we wszystkie części. 1-3 najlepsza. Wyścigi spoko, Crash Bash też niczego sobie z kumplami całe dnie siedzieliśmy przed konsolą (wtedy to jakieś 2-3h dziennie + reszta na dworze),a czemu? Bo rodzice więcej siedziec nie pozwalali przed konsolą a na dworze i tak było zawsze co robic. I to byly k🤬a czasy.

Ja to mam do dzisiaj, mam 3 części, tak jak PS1
grałem jakoś od 1 do 4 klasy podstawówki
grałem jakoś od 1 do 4 klasy podstawówki
Nie ma przypadkiem punktu w regulaminie, że za teksty "kto nie pamięta ten gimb" ostrzeżenie+kasowanie posta?
nowynick, może ci się wydawać dziwne, ale są ludzie którzy w wieku 20-100 lat nadal grają w gry i te popularniejsze raczej kojarzą.
Cała ta dyskusja jest jakaś jałowa. Jeśli ktoś jest starszy to dla mnie jedynie przykre. Więcej przeżył, ale mniej czasu mu zostało.
W każdym takim temacie powinien być koment: Haha, j🤬e staruchy całe życie przede mną, a wy się szykujcie do trumny. Czy coś w ten deseń może w końcu byłby spokój.
Uwaga, zaczynam!
J🤬e, stare capy do spania. Młodzi górą. Nie pamiętam i dlatego jestem lepszy od was. Całe życie przede mną!
PS: Zapomniałem, że mam 104 lata. Wybaczcie.
Kto nie widział filmu "Zazdrość" ten gimbus. Haha
nowynick, może ci się wydawać dziwne, ale są ludzie którzy w wieku 20-100 lat nadal grają w gry i te popularniejsze raczej kojarzą.
Cała ta dyskusja jest jakaś jałowa. Jeśli ktoś jest starszy to dla mnie jedynie przykre. Więcej przeżył, ale mniej czasu mu zostało.
W każdym takim temacie powinien być koment: Haha, j🤬e staruchy całe życie przede mną, a wy się szykujcie do trumny. Czy coś w ten deseń może w końcu byłby spokój.
Uwaga, zaczynam!
J🤬e, stare capy do spania. Młodzi górą. Nie pamiętam i dlatego jestem lepszy od was. Całe życie przede mną!

PS: Zapomniałem, że mam 104 lata. Wybaczcie.
Kto nie widział filmu "Zazdrość" ten gimbus. Haha

Cytat:
Objaśnienie dla gimbów: Zazdrość – polski film niemy z 1922 roku. Film nie zachował się do naszych czasów. Alternatywne tytuły: Tragedia pensjonarki i Tragedia zhańbionej.
Fajne czasy, jak się u kumpla siedziało do późna i na pleju nap🤬lało

Wiem wiem, zaraz będzie lawina nienawiści, ale...
Czy ja K🤬A trafiłem na strone gryonline czy na SADOLA?
No k🤬a!
Poza tym gra fajna
Czy ja K🤬A trafiłem na strone gryonline czy na SADOLA?
No k🤬a!
Poza tym gra fajna

a któryś bardziej zaznajomiony w tematyce emulacji ?,bo wszedł bym w dłuższą dyskusje tez mam kilka emulatorów ale planuje sobie zbudować mame arcade maschine,może ktoś z was ma i podpowie na priv gdzie części zdobyć w Pl....
teraz jest o tyle pieknie , ze wszystkie te gierki dzialaja na emulatorach, mozna grac na kompach, tabletach i telefonach a ze wzgledu na mozliwosci konfiguracji shaderow, ustawien graficznych itp wyglada to lepiej niz w oryginale, ikaruga z dreamcasta emulowana jest lepsza od wznowienia, crash to wiadomo... best of the best of the best - cytujac klasyka z mib