Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Heavenzz 2014-06-23, 12:40 1
crash i pro evo soccer 2 ogień
Zgłoś
methos23 2014-06-23, 12:49
Pamiętam jak wygrałem konsolę PSOne z Crashem Team Racing w konkursie mirindy. To była radość...

podpis użytkownika

Zgłoś
Majozen 2014-06-23, 13:31
Trudno nie pamiętać tej zajebistej gry Jednak piwka nie dam z wiadomych przyczyn
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-23, 13:37 2
Mam tą Epicką Grę na emulatorze androida, tak samo jak Spyro!

Niestety nie posiadam PS1 Aż łezka mi się w oku pojawiła jak sobie przypomnę te wspaniałe czasy z dzieciństwa, gdzie gry tak nie uzależniały i zabawa na podwórku/polu była zawsze na pierwszym miejscu, a gierki niezłym urozmaiceniem!

Tak, k🤬a... wzruszyłem się, a ten który miał takie wspomnienia i bedzie chciał udawać wielce twardego c🤬jka niech siedzi cicho.
Zgłoś
mYOUsick 2014-06-23, 13:53
jaki ten koleś ma wk🤬iający głos, nie da się słuchać

podpis użytkownika

Isn't one nail without dirt under it,
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-23, 13:59 2
Grałem we wszystkie części. 1-3 najlepsza. Wyścigi spoko, Crash Bash też niczego sobie z kumplami całe dnie siedzieliśmy przed konsolą (wtedy to jakieś 2-3h dziennie + reszta na dworze),a czemu? Bo rodzice więcej siedziec nie pozwalali przed konsolą a na dworze i tak było zawsze co robic. I to byly k🤬a czasy.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-23, 14:30
Ja to mam do dzisiaj, mam 3 części, tak jak PS1

grałem jakoś od 1 do 4 klasy podstawówki
Zgłoś
Rob=t 2014-06-23, 15:00 1
Pierwsza gra w jaką grałem na psx-a
Zgłoś
Nemayu 2014-06-23, 17:23
Nie ma przypadkiem punktu w regulaminie, że za teksty "kto nie pamięta ten gimb" ostrzeżenie+kasowanie posta?
nowynick, może ci się wydawać dziwne, ale są ludzie którzy w wieku 20-100 lat nadal grają w gry i te popularniejsze raczej kojarzą.
Cała ta dyskusja jest jakaś jałowa. Jeśli ktoś jest starszy to dla mnie jedynie przykre. Więcej przeżył, ale mniej czasu mu zostało.
W każdym takim temacie powinien być koment: Haha, j🤬e staruchy całe życie przede mną, a wy się szykujcie do trumny. Czy coś w ten deseń może w końcu byłby spokój.
Uwaga, zaczynam!
J🤬e, stare capy do spania. Młodzi górą. Nie pamiętam i dlatego jestem lepszy od was. Całe życie przede mną!

PS: Zapomniałem, że mam 104 lata. Wybaczcie.
Kto nie widział filmu "Zazdrość" ten gimbus. Haha
Cytat:

Objaśnienie dla gimbów: Zazdrość – polski film niemy z 1922 roku. Film nie zachował się do naszych czasów. Alternatywne tytuły: Tragedia pensjonarki i Tragedia zhańbionej.

Zgłoś
PhantomMask 2014-06-23, 17:55
Fajne czasy, jak się u kumpla siedziało do późna i na pleju nap🤬lało
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-23, 18:02
Wiem wiem, zaraz będzie lawina nienawiści, ale...

Czy ja K🤬A trafiłem na strone gryonline czy na SADOLA?
No k🤬a!

Poza tym gra fajna
Zgłoś
Konto usunięte 2014-06-23, 18:08
a któryś bardziej zaznajomiony w tematyce emulacji ?,bo wszedł bym w dłuższą dyskusje tez mam kilka emulatorów ale planuje sobie zbudować mame arcade maschine,może ktoś z was ma i podpowie na priv gdzie części zdobyć w Pl....
Zgłoś
The_Generat 2014-06-23, 18:57
teraz jest o tyle pieknie , ze wszystkie te gierki dzialaja na emulatorach, mozna grac na kompach, tabletach i telefonach a ze wzgledu na mozliwosci konfiguracji shaderow, ustawien graficznych itp wyglada to lepiej niz w oryginale, ikaruga z dreamcasta emulowana jest lepsza od wznowienia, crash to wiadomo... best of the best of the best - cytujac klasyka z mib
Zgłoś
teken 2014-06-23, 19:08 1
Gier tego typu brakuje mi na PS3. Strasznie mało jest takich platformówek ;/

podpis użytkownika

Zgłoś
kwikson 2014-06-23, 19:25 1
To były czasy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie