Czolowe uderzenie Forda Focusa przy 190 km/h.
Zapewnie wielu z was lubi sobie nieraz "depnąć".
Przewinąć na 3:10
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Często jeżdżę autostradą i widzę jak co niektórzy "walą" po 200 i więcej. Moim zdaniem w Japonii słusznie nałożono blokadę na każde auto (180km/h) i to samo powinni zrobić u nas. Przy tej prędkości pokonujemy 100 metrów w 2 sekundy to i tak bardzo mało czasu na jakąkolwiek reakcję ze strony kierowcy.
Śmiało hejtujcie i tak uważam, że za dużo ludzi ginie w Polsce nawet na autostradach.
konto usunięte
2013-04-27, 23:46
Spoko, do Mietka zawieść, wypukać, troche szpachli i autko jak nowe
@kreet
jak kupisz inne auto podobnych gabarytów to zostanie z niego to samo...
Idiota..
konto usunięte
2013-04-27, 23:56
konto usunięte
2013-04-28, 0:01
Zembowy Wruzek napisał/a:
Zapewnie wielu z was lubi sobie nieraz "depnąć".
Uf, mogę spać spokojnie. Moja Skoda wyciągnie tylko 170km/h
konto usunięte
2013-04-28, 0:06
@yemlol
Wiesz czemu w Polsce jest tak dużo zgonów na drogach? Bo u nas zgon "na drodze" jest liczony nawet kiedy poszkodowany zginie w szpitalu po kilku dniach od wypadku. Nie we wszystkich krajach tak się mierzy, w większości liczy się tylko zgon na miejscu.
MudPie napisał/a:
nie wiedziałem, że na świecie jest jeszcze ktoś kto tego nie widział.
ja nie widziałem. I co teraz? Czy Twój świat legnął w gruzach?
Tak swoją drogą, to chciałbym zobaczyć takie testy z zastosowaniem
zderzaka Łągiewki. Tylko nie kaszlak 60 km/h lecz coś konkretniejszego przy konkretniejszych prędkościach
konto usunięte
2013-04-28, 0:10
dagins napisał/a:
@yemlol
Wiesz czemu w Polsce jest tak dużo zgonów na drogach? Bo u nas zgon "na drodze" jest liczony nawet kiedy poszkodowany zginie w szpitalu po kilku dniach od wypadku. Nie we wszystkich krajach tak się mierzy, w większości liczy się tylko zgon na miejscu.
Udowodnij
konto usunięte
2013-04-28, 0:14
Się wyklepie, będzie igła stan.
konto usunięte
2013-04-28, 0:21
Trudno było się nie domyślić efektu zderzenia z taką prędkością, a po za tym jak nie potrzebują już tego forda to go mogę wziąć, trochę pospawać i pójdzie jako niebity.
konto usunięte
2013-04-28, 0:29
Tylne alusy już dawno na allegro.
konto usunięte
2013-04-28, 0:30
@Xesis Co ci da zderzak Łągiewki jak i tak wyhamowujesz z 200 km/h do 0 na długości metra i przeciążenie roz🤬bie ci flaki.
Nie kupuje się samochodów na F
-Fordy
-Fiaty
-francuzy
(No chyba że Ferrari ^^)