👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ja się boję takich sytuacji. Zawsze na szybszej trasie, gdy zatrzymuje się za tirem staje maksymalnie z jego lewej strony, aby w razie uderzenia z tyłu nie zostać sprasowanym. taka fobia
@adiemus36 Ktoś tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Napiszę Ci to raz jeszcze: Dalsza konwersacja z TOBĄ nie ma sensu. Więc CIEBIE żegnam.
Te dwa zdania po dwukropku są skierowane do CIEBIE, a nie do tego, że więcej tutaj zaglądać nie będę.
Te dwa zdania po dwukropku są skierowane do CIEBIE, a nie do tego, że więcej tutaj zaglądać nie będę.

@UP
Tym zdaniem właśnie sobie zaprzeczyłeś. Pisałeś wyżej "Żegnam", a teraz mi odpisujesz. Cóż za brak konsekwencji. Czyli co ? Jednak wróciłeś ? <3
Aha, powinieneś był napisać : Samochody osobówke vs samochody ciężarówke.
Tym zdaniem właśnie sobie zaprzeczyłeś. Pisałeś wyżej "Żegnam", a teraz mi odpisujesz. Cóż za brak konsekwencji. Czyli co ? Jednak wróciłeś ? <3
Aha, powinieneś był napisać : Samochody osobówke vs samochody ciężarówke.
przesadzacie. ja sie wbilem przy 130km/h vivarem w naczepe tira i zyje
)) myslcie za kierownica. pozdro

DonVitek napisał/a:
przesadzacie. ja sie wbilem przy 130km/h vivarem w naczepe tira i zyje
)) myslcie za kierownica. pozdro

a jak głupie kurvy wyprzedzają ciężarówkę i za chwilę zwalniają/hamują ?? samobójstwo
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie