👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wygląda to jak te wszystkie przeciągane na siłę programy na discovery. Gdzie całość można zmieścić w 5 minutach i wiadomo o co chodzi ale i tak to rozciągają do 30 minut i robią z tego 4 sezony.

Po ~5s czułem że coś jest nie tak (za często zmieniały się ujęcia)
Do 15s miałam pewność (powtarzające się ujęcia), że nie watro czekać, tylko przewinąć, bo może jednak troll na koniec coś wrzucił.
Ale po komentarzach to mam wrażenie, że niektórzy przesiedzieli w pełnym skupieniu te 2 min
Do 15s miałam pewność (powtarzające się ujęcia), że nie watro czekać, tylko przewinąć, bo może jednak troll na koniec coś wrzucił.
Ale po komentarzach to mam wrażenie, że niektórzy przesiedzieli w pełnym skupieniu te 2 min

to jest tak sprytnie zmontowane. Tak naprawdę było zderzenie, tylko zostało wycięte z filmu, a sam zjazd zapętlono
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie