Oraz ukraińskie z🤬by demolują samochody w Warszawie.
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2024-11-10, 19:04 ]
Takafura napisał/a:
Policjanci w trakcie dotychczasowych czynności ustalili, że samochody, po których skakali uczestnicy happeningu zostały przywiezione na lawetach. Po zdarzeniu, które zostało udostępnione w sieci samochody zostały odwiezione także na lawetach
chl404 napisał/a:
@
Jakies źródło, bo nie moge znaleźć? Z tego co wiem to ukrainiec.
Yno
2024-11-09, 21:50
basta. tego już wystarczy.
@Anonimowyja
Popyt rodzi podaż, czyli mówiąc krótko, winni są debile, którzy to oglądają. Choćby tylko po to, żeby się powk🤬iać.
Wyj🤬 to kurestwo z Polski i będzie święty spokój
chl404 napisał/a:
J🤬e banderowskie ścierwo, z dnia na dzien nienawidze ich coraz bardziej
Nie wiem czy wiesz debilu ale te dzieci to głównie Polacy
.Oglądają tego z🤬ba Białorusina. Dziwię się że takie mało myślące osoby mają prawo głosu.
Te samochody możliwe że podstawione :
boop.pl/rozrywka/crawly-gnom-niszczy-samochody-w-centrum-warszawy-o-co-tu-chodzi
Co nie wiele zmienia bo i tak był bym za jego deportacją, promuje patologie w nie swoim kraju więc niech wyp🤬ala czekam jak ktoś go poklepie.
[ Dodano: 2024-11-09, 22:40 ]
pazuzu napisał/a:
link z wyjaśnieniem o co chodzi
A w dupe nie zauważyłem, byłeś szybszy.
gdzie są kibole ? Dresy ? Skini ? GDZIE ja się pytam. ???
Niczym się nie różnią od kacapów, niczym. Nawet od murzynów. Rozwiązaniem jest wyłącznie utylizacja tych śmieci banderowskich poprzez wywóz komunalny na śmieciowisko zwane ukrainą lub poprawniej upadliną. Albo odstrzał szkodników, tak jak się to robi z dzikami. P🤬lone sk🤬ysyny
chl404 napisał/a:
J🤬e banderowskie ścierwo, z dnia na dzien nienawidze ich coraz bardziej
spokojnie, towarzysz tramp wespół w zespół z towarzyszem władimirem władmirowiczem dokonają legalnego rozbioru upadliny, oby nasze państwo po nastaniu "pokoju" sukcesywnie wygaszało wizy schengen i niech wracają tam, skąd przyszli
DmNQ
2024-11-09, 23:18
Gdzie jesteście wszystkie Sebki i strażnicy prawa? Mocni w mordzie od lat , a jedyne co potrafią to się nap🤬lać między klubikami piłkarskimi. Wyjdźcie i wp🤬licie tym Upaińcom , każdy będzie zadowolony i wam przyklaszcze jeszcze.
Jprd jak szybko dorośli ludzie dają się wkręcać, nie potrzeba nawet deep fake ...
Niech skacza .Zobzczymy jak beda skakali za pare dni jak Tramp zostanie zaprzyziezony i skoncza sie haimarsy.
Jak zawsze policji brak.Ale ganiać za maseczki i kwarantanny to na każdym rogu byli.Wyj🤬 ta cała ukraine z polski