M883
2024-11-10, 10:30
Przyszło mi do głowy, że on może być podstawiony przez służby, żeby budować antyukraińskie nastroje w społeczeństwie.
Kurcze mam biznes plan. Może dostane dofinansowanie. Otworzę skup Ukraińców na front. Ten towar jest idealny !!! Bieresz ich i jazda na 1 linię !! Tyle energii!!
Fajny admin tutaj, który pozwala na szczerzenie kłamstw. Organizatorem tego spędu jest Białorusin, który kocha Rosję i uważa się za Rosjanina. Ale tępe polactwo usłyszy wschodni język i już sra Wołyniem w gacie. Lubiłam ten portal, ale rzygam tym ruskim ścierwem, które rozsiewa fejki za zgodą administracji. Papa, całusków sto dwa (z góry dzięki za blokadę, która nic nie zmieni w moim życiu). Mam nadzieję, że padniecie szybciej niż się spodziewacie.
Przecież to ponad 20 i dwudziestoletnie trupy które już dawno powinny być na złomie. Ich właściciele pewnie z ulgą odetchnęli że się pozbyli tego złomu. A poza tym co akcja oprócz pozbywania się trujących szrotow miała ponadto na celu?
Ustawka, samochody były z ich ekipy, każdy normalny człowiek dodałby gazu i odjechał.