W nawiązaniu do tematu, który ukazał się tu 2 tyg. temu, którego nie mogę znaleźć a którego wydźwięk brzmiał mniej więcej MALO KTO PAMIĘTA Counter Strike'a, postanowiłem podzielić się z Wami moja nowa zabawka
de_Train
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:51
@spikewr
Bonguś nie łudź się, że jak założysz drugie konto i napiszesz coś takiego to ludzie przestaną po Tobie jechać xD.
Bonguś nie łudź się, że jak założysz drugie konto i napiszesz coś takiego to ludzie przestaną po Tobie jechać xD.
Cytat:
BongMan napisał/a:
(już w gimnazjum wysoce odstawałem inteligencją od reszty)
Chciałbym żeby to był żart niestety ale to po prostu smutna historia o tym, że Bongman był jedynym dzieckiem w Sosnowcu o ujemnym IQ.
W sumie to dobre porównanie bo paintball jest taki jak cs - chodzisz po małych mapkach i strzelasz kwadratem przypominającym broń. A ASG to taki BF czy COD
BongMan też tego zasranego cs nigdy nie lubiłem. Też byłem swego czasu asem z języka, nawet pokusiłem się o studia, lingistyke dwóch języków, ale to strata czasu
"byłem najlepszy w szkole z angielskiego"
Wiemy wiemy
z kraboznawstwa też z pewnością.
Wiemy wiemy
Piwo dla każdego ASGeja / Paintballowca, któremu się chce odejść od kompa. Brawo!
Cytat:
BongMan napisał/a:
Fajny filmik i propsy za włożoną pracę w stworzenie toru. Jednak nie lepiej montować kamerkę na hełm, a nie na karabin? Wtedy nie musiałbyś celować do kolegów, żeby móc ich nagrać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie