Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@pieto90 no nie mów, że rząd nakłonił nieznaną młodą matkę ze Sosnowca by rzuciła dzieckiem o podłogę, a potem ukrywała prawdę by potem rutkowski odkrył prawdę i zaczął się kłocić z policją tylko po to by przestać mówić o ACTA. Ty naprawdę wierzysz w to?
konto usunięte
2012-02-17, 11:45
Sosnowiec to inna galaktyka
konto usunięte
2012-02-17, 11:49
@d-wade, myślę, że tapsik Ci wszystko już wyjaśnił wyżej
a mój dziadek ze Sosnowca strącił nosem odrzutowca
konto usunięte
2012-02-17, 11:57
@d-wade, Tolkien byłby zadowolony z Twojej inwencji twórczej.
@PastTime no nie inwencja twórcza, poprostu przesadziłem z interpretacją Lecz wciąż nie wierzę by Tusk dzwonił do tefałenu by nagłośnić sprawę Magdy dla uciszenia przeciwników ACTA. Tak naprawdę myślę że Tusk ma w dupie tą sprawę z ACTA i dużo mniej się intersuje tym niż wy. Kieując się waszym tokiem myślenia to zła ustawa refundacyjna była próbą odwrócenia uwagi od tematu "mordu smoleńskiego".
konto usunięte
2012-02-17, 15:06
hahahaha szacunek dla tego klauna??? chyba wam sie w dupach poprzewracało. Koleś poszedł na kilka kursów kreowania swojego imagu i szpanuje jak ludzie z CSI. Licencje, pozwolenia pozabierane i to ma być dedektyw. A o kontrakcie z superexpresem na wyłączność przekazywania inf nikt nie wspomina... wpadło do kieszeni jakieś 100 tys. Pozer z niego a nie detektyw.
konto usunięte
2012-02-17, 16:09