Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

To teraz możecie sobie obciągnąć i wszyscy się rozejdziemy.
Czyli skoro wszyscy się rozejdziemy to ty tez będziesz brał w tym udział.? Super! naprawdę fajnie ! Wolisz brudne czy czyste pęto bo nie wiem czy najpierw ci do dzioba zapakowac czy w dupę?

Czyli skoro wszyscy się rozejdziemy to ty tez będziesz brał w tym udział.? Super! naprawdę fajnie ! Wolisz brudne czy czyste pęto bo nie wiem czy najpierw ci do dzioba zapakowac czy w dupę?
NIe, ja będę nagrywał i wyślę to do trudnych spraw i twoich starych, o ile nie przekręcają się non stop w grobie, wyrabiając normę elektrowni atomowej po podłączeniu do dynama.
NIe, ja będę nagrywał i wyślę to do trudnych spraw i twoich starych, o ile nie przekręcają się non stop w grobie, wyrabiając normę elektrowni atomowej po podłączeniu do dynama.
Moi starzy wiedzą. Spoko panowie swoją drogą. A twoi wiedzą? Zaciąga od ciebie krypropedalstwem na kilometr. Bądź sobą i nie przejmuj się że ludzie będą się śmiali, że kochasz inaczej.

Moi starzy wiedzą. Spoko panowie swoją drogą. A twoi wiedzą? Zaciąga od ciebie krypropedalstwem na kilometr. Bądź sobą i nie przejmuj się że ludzie będą się śmiali, że kochasz inaczej.
Łał, aż mi szkoda czasu, kreatywność rodem ze śmiechu warte. Ludzie twojego porkoju i Radka225 obrażają się sami, wypisując bzdury, nie trzeba nic dodawać. Elo.
Fajnie się w patologii bawicie fakersy se z dziećmi pokazujecie. Pewnie jak koło dzieciaków przechodzisz to krzyczysz muka pedale i w potylicę, bo przecież życie jest ciężkie i niech się uczy.
Ale to ty dostajesz karczycho jak gałe robisz za smietnikiem. Wiem bo cie widziałem.
podpis użytkownika
Natura sama eliminuje debili.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie