W jednej z kamienic na warszawskim Solcu w oknie pojawiła się twarz Lecha Kaczyńskiego. W tej kamienicy przed kilku laty mieszkała prezydencka para! Poza tym zdjęcie udostępniła także na swoim Twitterze także córka Lecha i Marii Kaczyńskich - Marta. Zdjęcie wywołało prawdziwa burzę.
Do szpitalnego pokoju, z którego zrobiono zdjęcie oraz pod kamienicę przychodzą już pielgrzymki!
ŹRÓDŁO
p................a
2013-08-27, 15:54
Ludzie, to firanka przecież
Ja p🤬le dajcie kamienia i po sprawie. Chociaz nie bo macierewicz odrazu by komisje powolal kto zniszczyl swiety obraz ...
k................1
2013-08-27, 16:01
Głupota ludzka nie zna granic...
A................i
2013-08-27, 16:21
gdzie Wy k🤬a tam coś widzicie? więcej tego borygo pijcie
m................0
2013-08-27, 17:13
Rudy znowu coś kombinuje...
R................R
2013-08-27, 18:11
No i c🤬j, okupowali Krakowskie Przedmieście, teraz będą okupować kamienicę, bo gzyms rzucił cień na okno. Mam nadzieję, że ten szpital ma oddział psychiatryczny, szybko znajdą swój nowy dom.
Mogloby tez byc, ze pomieszczenie bylo malowane i okna zakleili plakatami, zeby sie nie pobrudzily coby nie robic sobie jeszcze wiecej roboty z odczyszczaniem szyb nie bylo. Potem oderwali robotnicy plakat aby wpuscic swiatlo i zostawili.
Ja p🤬le, tez mi wielki znak.
Dla mnie do wyglada bardziej na zly omen niz jakies objawienie i co szybciej bym wolal wybic to okno niz sie podniecac jakims krzywym konturem ryja.
A tak w ogole to pewnie jakies stare pielegniary pisuary sobie wykminily wykorzystac ten fakt, ze kiedys tam byly kaczki. Nakleily jakies gowno na okno i teraz cale te naiwne masy gawiedzi zjezdzaja sie aby polizac brudna szybe, na ktora zapewne niejeden pacjent sie zrzygal
Po czym stwierdzono ,że to Leszek? Równie dobrze to może być twarz mojego ojca O.o
Współczuję ludziom, którym teraz pod oknami będzie hałasować tłum wapna (wiekowego i/lub umysłowego). Polecam parę dobrych głośników +
onlinetonegenerator.com/ . Ustawiamy na ~10000 Hz i mamy całkiem ryjącą banię broń przeciw tzw bydłu :p
Wygląda jak rambo