👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@Zenonn
Jak lubisz pełne sarkazmu wiadomości o tym że jakiś ksiądz gdzieś przy parafii będzie ścinał 10 krzywych grochodrzewów, albo słuchać pochwał dla Trzaskowskiego i Tuska - to faktycznie, TVN to świetne źródło informacji o świecie.
Jak lubisz pełne sarkazmu wiadomości o tym że jakiś ksiądz gdzieś przy parafii będzie ścinał 10 krzywych grochodrzewów, albo słuchać pochwał dla Trzaskowskiego i Tuska - to faktycznie, TVN to świetne źródło informacji o świecie.
Zenonn napisał/a:
Pytanie do fanatyków tvpis powyżej. Podeślijcie przykłady czegoś gównianego, co zarejestrowaliscie podczas oglądania TVN24.
Pewnie to wykracza poza zakres waszych obowiązków w trollowni i musicie zapytać supervisora
Przykładem może być włączenie tvn24. Podobnie jak wiadomości na jedynce, żeby nie było. Żyjesz w bańce informacyjnej jak tego nie wiesz.
To już wiem gdzie przekierowali mi odbiór osobisty mojego zamówienia z AliExpress.

Wg korporacji, które pompują olbrzymie pieniądze w tzw "inclusion", Ci "ludzie" są nam równi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie