Zapraszam do obejrzenia mojej relacji ze zlotu Cult Style Lubelszczyzna 2k15 e.2. Kto nie lubi takiej motoryzacji niech spokojnie scrolluje dalej
pkh
2015-07-08, 0:03
Jak widzę tak przerobione auta to mi się śmiać chce. Konkurs na to komu bardziej wystaje rant felgi i kto ma bardziej rozj🤬ą geometrie zawieszenia? 120% wieśniactwa, nikt cywilizowany nie jara się takim gównem, i nie chodzi o to że te auta są stare - sam bardziej cenię dawną motoryzację niż nową i mam kilka odbudowanych aut na koncie. Ale to jest po prostu brzydkie!
Do tego oczywiście im więcej po angielsku tym lepiej, tak? Musi być światowo! A ilu mieliście gości zza granicy, że trzeba było użyć angielskiego? Jesteśmy w Polsce do c🤬ja, i wk🤬ia mnie że każdy pcha wszędzie angielskie słówka... Tak samo z tablicami które dawaliście w nagrodę..
ja p🤬le jak można jeździć golfem
wzx123 napisał/a:
" Kto nie lubi takiej motoryzacji niech spokojnie scrolluje dalej
"
każdy hejt, to jakiś debil który nie potrafi czytać....
Idąc dalej Twoim sp🤬olonym tokiem myślenia mogę sobie wrzucać obrazki z kucykami pony z tym dopiskiem? I kto tu jest debilem?
takie zloty są dla nudziarzy
Ogólnie fajnie mieć zajawkę na różne modyfikacje auta, ale to jest dla ludzi którzy mają miejsce i hajs żeby to trzymać. Użyteczność samochodu z nisko posadzonym gwintem, niskim profilem opony i felgą która jest szersza od tej opony no k🤬a nie oszukujmy się ale jest wręcz zerowa. Ciężko tym zaparkować żeby nie rozj🤬 rantu, telepie k🤬a jak furmanką na "miastowych" drogach i dochodzi ten stres przy każdym progu zwalniającym czy koleinom z zapytaniem w głowie: "ciekawe czy przejadę czy coś rozp🤬olę". Niby nic ale paręnaście kafli trzeba wyj🤬 żeby odpicować auto, a nie ma nic k🤬a gorszego od dźwięku ocierającej się o krawężnik felgi.
tyle ładnych aut udało mi się kątem oka zauważyć, a autor potrafił pokazać tylko denne golfy i bmki na nienaturalnie wielkich kołach. gratuluję wiejskiego gustu
a dlaczego ostatnie kilka sekund filmu to czarna dziura ? cos slabo zes ucial
Na początku powinno być ostrzeżenie dla epileptyków
Nie chciało mi się tam jechać, bym ich zastrzelił swoją frumaną
Konto usunięte
2015-07-08, 19:40
Jasny c🤬j, 3 minuty zbliżeń na felgi. I to jeszcze c🤬jowo wyrenderowane, nienawidzę jak ktoś nie potrafi wyłączyć przeplotu. Nagrane rejestratorem samochodowym?
Oni jarają się felgami? Zboczenie chyba.
Lubię motoryzację ale jakoś nie pałam entuzjazmem do wieśwagenów sorry.
Konto usunięte
2015-07-09, 13:44
Przecież 90% tego widzę na co dzień w Polsce.
Niespokojnie scrolluję dalej i stwierdzam, że gdyby nie felgi z gumą grubości dętki wyglądałoby ładniej. Niski profil jest fajny. Ale nie k🤬a Golfa I i to taki, że w sporcie zawodowym nikt by o tym nie pomyślał.