👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@up
Zapomniałeś że wyniki podawane są jeszcze w pomidorkach i cytrynkach.
Zapomniałeś że wyniki podawane są jeszcze w pomidorkach i cytrynkach.
Dla mnie całą olimpiadę i tak wygrała Anna Sloan
Ma zajebiste patrzały. W ogóle r🤬ałbym, wiecie dlaczego?

Rudzi mają takiego pecha, że nawet w takim śmiesznym sporcie jak curling potrafią doznać kontuzji. To nie może być przypadek.

erebre napisał/a:
Dla mnie całą olimpiadę i tak wygrała Anna Sloan
Obrazek
Nic nadzwyczajnego, makijaż czyni cuda.
Pewnie r🤬ałbyś całą wymalowaną, a rano psikus xD

SteelMike napisał/a:
Nic nadzwyczajnego, makijaż czyni cuda.
Pewnie r🤬ałbyś całą wymalowaną, a rano psikus xD
Obrazek
A pewnie że tak. A rano... cóż... liczy się, że por🤬ałem. Żartuję, znam kilka azjatek, wszystkie śmierdzą smażonym kurczakiem. Totalnie aseksualne z tego powodu.
Poza tym Anna ma lekki makijaż, podkreślający urodę, a ta żółta pacynka ma niemalże filmową charakteryzację. Nie ma co porównywać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie