Z mojegu punktu widzenia, to policjant przekroczył swoje uprawnienia, co więcej, nadużywał przemocy wobec zatrzymanego. Teraz TVN ponosi odpowiedzialność karną za niezawiadomienie prokuratury o popełnionym przestępstwie. Tak litera prawa, a rzeczywistość...
strasznie mądre rzeczy mówisz, a gówno wiesz. Gruby machnięciem się na policjanta mógł zostać pozwany za naruszenie nietykalności cielesnej funkcjonariusza podczas służby. Pewnie posiedział parę godzin i wyszedł z kwitem za nocleg, a mógł mieć gorzej przej🤬e.

@danis008
Nic nie wiesz i tak pie*dolisz bez sensu. KAŻDY policjant przechodzi kursy i szkolenia, może nie spuścił by mu ostrego wpi*rdolu ale na pewno by się obronił przed "gangsterem".
Dla tajniaków zimniutkie piwka, tak się robi robote.
Co innego mundurowe wory, które się przypi*rdalają za nic. Trzeba umieć odróżnić policjanta od psa.
@Sworn
Ci "zakompleksieni durnie" wykonują pracę, która jest ZAJEB*ŚCIE potrzebna. Jak Ci ukradną bluzę JP to nie leć na policje z płaczem.![]()
właśnie widzę jakie kursy przechodzi ma problemy aby wyj🤬 go na plecy a zapomniałem przecież "kursem" nazywasz korzystanie z gazu pieprzowego

pies jak pies każdy zachowaniem podobny do innego ale "golonka" tego psa by usadził i spokojnie dałbym każde pieniądze na niego

Widzę, że jak kolega dop🤬li się na mecie, czy innych sterydach, to myśli, że może każdemu naj🤬... C🤬j z tym, że jest wielki, im większy tym więcej miejsca do bicia. W walce liczy się technika k🤬a, a skad masz pewność, że ten piesek nie chodził na jakieś konkretne sztuki walki lub czy nie uczył się Krav Magi?
stawiał facet opór? stawiał mógł te twoje marne techniki zastosować a co pokazał? gazik pieprzowy. myślisz że jak facet wielki to już na sterydach wnioskuje że nigdy na siłowni nie byłeś i c🤬ja wiesz na ten temat

Ale ty k🤬a jesteś tępy. Na c🤬j miał się z nim p🤬lić? Nie może go uderzyć, bo grubas by go pozwał. Do tego była kamera. Gdyby go walnął to miałby zdrowo przej🤬e.
Do wszystkich, którzy mówią, że policjant zachowuje się jak cham: Co Wy p🤬licie? Przecież zapytał grzecznie: Dlaczego PAN wysiada?
KOCHAM POLICJĘ!
policja to stado balwanow bez szkoly, nierzadko o inteligencji nizszej niz gimbusiarnia.Wystarczy popatrzec na ich wypowiedzi i umiejetnosc wladania slowem pisanym. Jak dla mnie to banda zakompleksionych durni ,ktorzy nie potrafili sobie poradzic w innych zawodach i zostali "strozami" prawa. Zajmuja sie glupotami nabijajac statysyki a jak trzeba dzialac to chowaja sie po katach. Jak ich nie lubilem tak ich nie bede lubil. A Ci ktorzy obstawiaja ich strone to pozostalosci po komunie i zomo (czyt. mieli tatusia albo dziadka w sluzbach). Ale ten koles to p🤬da, jak jebac to przyjac wszystko na klate z honorem i zasmiac sie w pysk.
Po pierwsze, to wypowiedź zaczynamy wielką literą, a po drugie, to używaj polskich znaków diakrytycznych, imbecylu.
Po trzecie, to jesteś matołem, który nie ma pojęcia na temat, na który się wypowiada. W zeszłym roku odbywałem praktyki w Wojewódzkiej, w Wydziale dochodzeniowo-śledczym i mogę Cię zapewnić, że każdy funkcjonariusz tam pracujący przewyższa Cię inteligencją, ogładą i kulturą. Sam byłem w szoku, ale to naprawdę świetni ludzie i ogromnie przykładają się do swojej roboty - jedna sprawa, nad którą pracował jeden z oficerów, dla mnie była po prostu nierozwiązywalna patrząc na to, co miał na początku. Ale gość wszystko poskładał(co jest nie lada wyczynem, gdyż na prawdę nie bardzo było się o co zaczepić) i dorwał sk🤬ysynów. Widać było, że są oddani swojej pracy i wykonują ją prawidłowo.
Tak więc idź się wypałuj, c🤬ju i daj spokój porządnym ludziom, którzy nieraz narażają życie, aby taki tępy k🤬s jak Ty siedział i bezpiecznie przeglądał Sadistica.

@danis008
Ale ty k🤬a jesteś tępy. Na c🤬j miał się z nim p🤬lić? Nie może go uderzyć, bo grubas by go pozwał. Do tego była kamera. Gdyby go walnął to miałby zdrowo przej🤬e.
Do wszystkich, którzy mówią, że policjant zachowuje się jak cham: Co Wy p🤬licie? Przecież zapytał grzecznie: Dlaczego PAN wysiada?
KOCHAM POLICJĘ!
co za debil ja p🤬le

to nie jest k🤬a ameryka że kowalski o byle głupoty da pozew i wygra. ogólnie to pies jest kryty i sprawa jest jego

co za debil ja p🤬le![]()
to nie jest k🤬a ameryka że kowalski o byle głupoty da pozew i wygra. ogólnie to pies jest kryty i sprawa jest jego
Widać k🤬a mało wiesz. Na każdej operacji antyterrorystycznej czy nawet zwykłym k🤬a aresztowaniu delikwenta w domu teraz są obecne kamery. Muszą być. Każdy np. antyterrorysta ma ją na hełmie. Nie może nikogo uderzyć. Może założyć dźwignię, ale k🤬a nie uderzyć. Za taką akcje zostałby wyj🤬y bez procesu. Ale co ja tam wiem...
O kim mówisz? Taki policjant ma z 3000 lekko...
ale Ty jesteś przyj🤬y XD

Primo. Przy zatrzymaniu nie powinien prowokować, ewentualnie załagodzić + wyjaśnić swoje postępowanie (TAK K🤬A - MA SIĘ TŁUMACZYĆ Z JAKIEJ RACJI ROBI "NIEPOTRZEBNĄ" KONTROLĘ) . Policjant NIE KRĘCI AWANTURY tylko ją k🤬a ma załagodzić
Secondo. P🤬da nie wywiadowczy, bo grubasa obalić nie potrafi, zachować się za c🤬j nie umie i kolejne - TAK WŚRÓD 3 TAJNIAKÓW POWINIEN BYĆ JEDEN C🤬L MUNDUROWY, gdyż osoba zatrzymywana z dupy przez 3 palantów, którzy wyglądają nie gorzej niż bandyci ma prawo się czuć zagrożona i może odpowiedzieć agresją. (No chyba, że jest p🤬dą i będzie sp🤬alać/klękać przed suką)
Terzo. Wcześniej wspomniane procedury. Gruby pacjent mówił wyraźniej niż 90% osób NIE ODSTAWIANYCH na wytrzeźwiałkę, zachowywał się wystarczająco świadomie żeby go puścić. Dodatkowo brak sprawdzenia "mocy upojenia alkoholowego" - alkomat powinien być w grze na pierwszym planie jak chcą kogoś odstawić na izbę.
Quarto. Ten wasz "wywiadowczy" jak i wszyscy pajace bez munduru w Stolicy jakich można spotkać w godzinach, gdzie wy już śpicie, bo dobranocka dawno leciała to naćpane chamy. Nieraz zdarzyła mi się podobna kontrola totalnie za darmo (tłumaczona np słowami "Podejrzanie pan wygląda. Bawełniany dres/Czarna skórzana kurtka, wysoki, szerszy w barkach, krótkie włosy" - normalnie k🤬a czysty diller, zabójca). Nawiązując do oskarżenia "naćpane chamy" - nie wiem jak we wszystkich dzielnicach warszawy, ale na grochowie, gocławiu, mokotowie, woli, ursynowie, ursusie, powiślu, bielanach i śródmieściu te c🤬le latają baardzo często tak nawąchane, że jeszcze im się z nosów sypie, a źrenice rozpirdolone na pół twarzy. Już nie wspominając, że barany potrafią się przypieprzyć do małolatów (przykładowo wiek 17-18), którzy wracają gdzieś w parę osób późniejszą porą i traktują ich jak gówno. Raz prawie chłopaczka pobili, bo wracał (jak tłumaczył) od dziewczyny przed godziną 24. K🤬a przestępstwo w c🤬j, wypieprzyli mu butelkę z piciem, posłali liścia na łeb, a dzieciak trzeźwy wystraszony, nie wiedział co się dzieje i biegiem leciał do domu. Gdyby nie grupka gapiów gdzieś po ławkach rozsiana to pewnie by jeszcze wp🤬l od tych STRÓŻÓW PRAWA zgarnął.
Quinto superiore. Skoro Cham Policjant jest szkolony to Cham policjant wie, że psikanie gazem pieprzowym z takiego dystansu może baaaaaardzo uszkodzić wzrok (weźcie pierwszy lepszy pojemnik z tym gównem i zawsze są ostrzeżenia, że minimum trzeba zachować odległość XXX cm). Nie wspominając, że wystarczyło człowieka uspokoić, a nie nap🤬lać mu gazem dla zasady (użycie gazu nie było wymagane w tej sytuacji). Jawne KOPANIE grubasa, bo to nie było "przygotowanie go do kontroli" tylko kopanie naj🤬ego również nie jest dozwolone wobec OBEZWŁADNIONEGO już zatrzymanego. Oraz ostatnie, co już po prostu rozj🤬o system - z jakiej racji zaj🤬i mu pieniądze i telefon? Gwarantuje wam, że dziesiona na przynajmniej znaczą część Hajsu Grubego została przeprowadzona. "Zabezpieczanie" takich rzeczy jak pieniądze czy telefon w przypadku osoby nietrzeźwej jest niewymagane, wręcz zabronione. Nazywa się to kulturalnie PRZYWŁASZCZENIEM MIENIA czytaj kradzieżą, wałkiem, niczym k🤬a więcej.
Gdyby Gruby miał trochę głowy i dobrego prawnika to by wyp🤬olil niesamowity hajs w sądzie, dodatkowo ma materiał dowodowy nagrany, więc siema nara.
PS: J🤬 przychlasta za błaganie psa.