Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fedek 2011-09-16, 22:11 16
Karmcie trola dalej karmcie
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-16, 22:12
Koli napisał/a:

Ciekawe co będziecie pisać, kiedy zakontraktują mi walkę z Mariuszem Pudzianowskim i go zwyciężę. Wtedy będziecie chcieli autografy, to powiem: won!
Trenuję po kilka godzin dziennie, stosuję ścisłą dietę. Krótko mówiąc ciężko pracuję na swój sukces.
A wy tylko potraficie krytykować i pisać prześmiewcze komentarze.

Trollować to ty możesz swoją starą jak ci kaszki gotuje na te twoje treningi bucu.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-16, 22:13
Oj przestańcie, offtopic robicie, koniec już.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-16, 22:18 2
Myślcie sobie co chcecie, ja wiem jak jest.
Sami zobaczycie niedługo jak tego waszego Pudzianka poskładam, ciekawe co wtedy powiecie.
Zgłoś
Jacek86s 2011-09-16, 22:27 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-16, 22:30 7
Koli napisał/a:

Ćwiczę sztuki walki i gdybym tam był, pozamiatałbym tym gościem za walenie w publiczny autobus pięścią. Publiczną własność szanuję i traktuję jak swoją, więc nie pozwoliłbym mu na taką zniewagę.
Wyciągnąłbym go z tego samochodu i nakopał mu do dupy. Założył dźwignie tak bolesną, że piałby i prosił o litość.

Po tym wszystkim obudziłbyś się ze stojącym siusiakiem i plamą na badejkach.

A jeśli faktycznie trenujesz jakieś "sztuki walki" to powinieneś znać pierwszą ich zasadę. Z tego co piszesz jedyne co możesz trenować to zwykłe walenie gruchy.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-16, 22:31
Mieliście przestać.

Pw se piszcie.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-16, 22:56 3
gościu z Łodzi na bank tylko u nas się tak sadzą he he
Zgłoś
yogas91 2011-09-16, 22:56 1
Koli napisał/a:

Ćwiczę sztuki walki i gdybym tam był, pozamiatałbym tym gościem za walenie w publiczny autobus pięścią. Publiczną własność szanuję i traktuję jak swoją, więc nie pozwoliłbym mu na taką zniewagę.
Wyciągnąłbym go z tego samochodu i nakopał mu do dupy. Założył dźwignie tak bolesną, że piałby i prosił o litość.

Twoja inteligencja mnie przeraża. Nie wszystkie autobusy są publiczne
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-16, 23:50 23
yogas91 napisał/a:

Twoja inteligencja mnie przeraża. Nie wszystkie autobusy są publiczne

Ten akurat jest publiczny. Poznaję po odgłosie uderzania w niego pięścią.
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-17, 0:22
@Koli

"Mięśniak od walenia w mordę"
Zgłoś
Jogurt89 2011-09-17, 0:26 10
@Koli

Tu Mariusz. Tak czytam Twoje posty i wstyd mi za Ciebie w imieniu zawodowców. Nie będziemy razem walczyć. Nigdy
Zgłoś
konto usunięte 2011-09-17, 1:35
a wystarczylo zeby koles w osobowce mial dobry nóz. na pewno by go puscil ten frajer z autobusu
Zgłoś
xblazex 2011-09-17, 8:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
avalanch 2011-09-17, 9:07 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem