📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu

Po początkowym zdj tego filmiku myślałem ,że to jakieś wieśniackie napinatory
też tak chcę :/ Posiedzę jeszcze przed kompem, może mi mięśnie urosną

A ja nie wiem już nic, codziennie słucham w radiu gimnastykę przez 20 minut i nie schudłem ani grama eh
@JedzMojLagier O dziwo, ludzie jego pokroju, czyli ci, którzy gadają takie pierdoły, to ludzie żałośni, którzy albo nigdy nawet koło wysiłku fizycznego nie stali, albo tacy którzy są zagorzałymi fanami siłki którym koks itp przeżarły resztki mózgu.
Nie ma sensu z takimi ludźmi dyskutować, bo to przecież czołowej klasy specjaliści do spraw ćwiczeń fizycznych i doktoranci dietetyki.
Nie ma sensu z takimi ludźmi dyskutować, bo to przecież czołowej klasy specjaliści do spraw ćwiczeń fizycznych i doktoranci dietetyki.
zeto88 napisał/a:
@JedzMojLagier O dziwo, ludzie jego pokroju, czyli ci, którzy gadają takie pierdoły, to ludzie żałośni, którzy albo nigdy nawet koło wysiłku fizycznego nie stali, albo tacy którzy są zagorzałymi fanami siłki którym koks itp przeżarły resztki mózgu.
sklaniam sie do pierwszej opcji, amen

TheCars@
musisz ćwiczyć tak długo, aż ci zwieracze z przemęczenia piszczą, a kiedy to się stanie to będzie oznanczać koniec rozgrzewki
musisz ćwiczyć tak długo, aż ci zwieracze z przemęczenia piszczą, a kiedy to się stanie to będzie oznanczać koniec rozgrzewki

hehe jak tam telewizor mają jeden na osiedlu to nie ma co robić ;P więc koksują chłopaki

Jak widać trening nie polega na ćwiczeniu na siłowni, nie trzeba mieć dużo dobrego sprzętu, koksu itp. Kilka połączonych ze sobą rurek i masz trening nawet lepszy od tego na siłowni.
Sam ćwiczę na drążku, ale jeszcze za ciężki jestem na takie pokazy ;(
Sam ćwiczę na drążku, ale jeszcze za ciężki jestem na takie pokazy ;(
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie