👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KierowcaBMW napisał/a:
Jebie fejkiem. Co, ten drugi niby wyparował? Nawet flaki nie zostały?
A może tak jak ten pierwszy nie stał nie wzruszony w miejscu tylko sp🤬olił w lewo?
obcokrajowiec napisał/a:
Raczej nie udany!! Bąba wybuchła przed ziemnią
Przeważnie tak jest, że wybuchają przed zderzeniem żeby energia z wybuchu nie szła częściowo w ziemię
-Jak powiem słowo teraz to wciśnij ten guzik.
- "teraz"?
- tak, "teraz".
...
- "teraz"?
- tak, "teraz".
...

żmij napisał/a:
Poprawiłem, żebyś wyszedł przynajmniej na kogoś konsekwentnego.
Nie ma za co.
racej nie łódany bołba wybuhnana pszet ziamiom - można jeszcze tak

Ale gówno tam to się przynajmniej dwóch powinno poniewierać
[ Dodano: 2025-02-04, 21:50 ]
Ja p🤬lę kto takie gówno tu wrzuca
[ Dodano: 2025-02-04, 21:50 ]
Ja p🤬lę kto takie gówno tu wrzuca
Czy takie pociski przypadkiem nie mają tak, że muszą przebyć pewien dystans lub osiągnąć pewną prędkość aby się uzbroić i jebnąć? Między innymi dlatego komendant stołeczny rozj🤬 tylko strop a nie wysadził cały gabinet w komendzie
Fejk. 1 zapalnik nie uruchomi się (na 90% przy takiej wysokości/prędkości vs trawa). 2 obserwator telefonu szukałby 50m dalej. 3. instruktor leżałby rozmięsaczony kawałek dalej. Fej
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverOświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie